AKTUELNO

Uverila se u svoje sumnje!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević. Usledilo je novo telefonsko uključenje, javiča se Svetlana iz okoline Pančeva.

Pozdrav za Đedovića, glasala sam za njega. Izuzetno fino i vaspitano dete, nemam reči. Pozdravljam i Anu. Htela sam Marku samo da traži da ne treba da troši vreme i reči na Dalilu, jer to je žena koja nije vredna ni pomena. On, njegov karakter i stav, a ona je nula i dno dna od žene. On je nešto bio u "Zadruzi", pratila sam svaku u kojoj je bio. Ja bih poželela da je moj sin kao on. On je dete za primer, njegovi roditelji su srećni roditelji. Želim puno da ga pozdravim i da mu poželim dobro zdravlje - govorila je gledateljka.
Hvala vam na divnim rečima - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, u kakvim si odnosima sa Milicom Veselinović? - pitao je Darko.
Ni u kakavim, nemam kontakt sa njom - istakla je Spasojevićeva.
Šta se dešava sa navodom aferom koju je Milica imala sa vlasnikom restorana brze hrane? - upitao je voditelj.
Ništa, ja sam samo iznela šta sam čula. On je meni samo rekao da je se manem i da ona meni ne treba. Ja sam iznela to za braću, što sam čula. Ja sam tako čula, ja to ne tvrdim. On meni nije rekao za sebe, nego za braću. Taj momak sa kojim sam pričala je moij drug, nije brat od Goluba. Golub i njegova braća su bila sa Milicom, tako sam čula - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluje njeno ponašanje posle "Zadruge"? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja je ne pratim, ne znam šta radi i čime se bavi. Koliko vidim prebolela je Mensura, srećna je. Od tolike ljubavi ništa - rekla je Ana.
Ona je čula za dopisivanje Anđele Đuričić i Mensura, Đedoviću imaš li ti neke informacijre? - upitao je voditelj.
Imam slične informacije. Anđela je i meni rekla da joj se Mensur javljao i da joj je pisao. Slao joj je neke klipove, govorne i da joj je u jednom od poruka pomenuo kako je dosadno jer sedi sam, verovatno je to bio poziv na kafu. On ima lepo mišljenje o Anđeli, neke stvari su ga nervirale u ponašanju. Ja mislim da je Anđela tip devojke i osobe koja može da se svidi Mensuru i mislim da je Mensur osoba kojoj se svidela Anšela, ne čudi me. Milica mi je rekla u razgovoru da je za sve bila u pravu, a da smo od nje pravili budalo. Ona jeste bila lojalna u odnosu sa Mensurom, ali im je veza bila katastrofalna - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.