AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je večeras ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević.

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Gornji Milanovac ovde. Vera Plavić-Antić. Ja sam sada u godinama, niko mi ne veruje da imam 74. Posebno bih pozdravila ovu devojku, a za Đedovića posebno. Kao da sam ga ja rodila, kao da sam mu ja baba. On mi je mnogo jak, vi niste ni svesni koliko je jak. Baš njega briga da li će se neko ljutiti, takva sam i ja. On i ova Sandra, oni su mi idealni. On je naj najviše iskren, navijala sam za njega. Jedno vreme sam navijala za Dejana, ali je on poslušno tele, jer je radio kako mu Dalila kaže. On je samo jadan gledao u onaj sto, ništa nije znao. Ne zna ništa, on je mlad, a ona starija i iskusna, a on je niko. Od početka sam volela Đedovića, jako je talentovan, kulturan...Ja sam pisac. Drago mi je, prijatna je devojka, ali je Đedović, Đedović. Samo se u postelji obaraju rekordi, a ne žene, to je moj aforizam - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čime se negujete, kako to održavate - pitao je Darko.
Jednostavno, rumenilo od 200 dinara i karmin od 200 dinara. Nosim naočare za daljinu. Treba i meni para! - rekla je gledateljka.
Ako se Vi udružite sa Đedovićem, onda ćete imati na grbači Lepog Miću - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma jao Lepi Mića, kako ga zovete tako kad nije lep. On je dosadan, kao Dalila...Pozdravljam Zoricu Marković - rekla je gledateljka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.