AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emimisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Večerašnji gosti su Sanja Grujić i MC Aleks. Uslediloje naredno ukjučenje.

Dobro veče, Lina iz Beograda kraj telefona. Želela bih da se osvrnem na Dejana, Cara i Dalilu. Mislim da svako ko ne voli nekog, treba da ode od tebe osobe, samo je problem način. Ja sam shvatila da Dejan nije shvatio lekciju, kada je gostovao sa Sandrom Rešić, tu sam se razočarala. Ona je ceo svoj trud uložila da njemu bude bolje. On je pokazao da ni najmanje ne poštuje to što je bila tu za njega. Ja sam očekivala da će popiti kafu kada izađu, da će se sve to rešiti. Đedović i ona su se založili da mu pomognu. U svim situacijama govori da mu je Samo Aleksandra pomogla. Trebao je da nauči šta u životu znače prijatelji. Onoliki plač i tuga kod njega zbog Dalile. Što se tiče Aleksandre, ja ne znam zašto se ona uplašila toga šta ima da kaže Đedović, ja ću reći. Postoji jedna osoba na slovo O, Albanac je i držao je lokal u Albaniji. Ona je radila jedan stari zanat, postoje snimi, govori se i da se bavila prostitucijom. Ona nikada nije rekla da se bavi time. Govorila je da je radila neke stvari, da bi porehranila porodicu, nije mogla da radi u pekari ili nešto drugačije. On je takođe kontradiktoran, govorio je da se oslobodio zla, aludirajući na Dalilu, a što je onda plakao zbog nje. Plačete za nekim, a onda iznosite detalje u vezi osobe za koju govorite da je volite najviše, kakva god da je ta porodica. Po pitanju vere, svako ima pravo da veruje u šta želi. On je isticao da je potpuno iskren, treba da pizna da je promenio veru, to nije stid - rekkla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega on ne bi priznao, ukoliko je to tačno - upitala je Ivana.
Treba da bude iskren, mene ne bi bio stid. Neprihvatljivo mi je njegovo ponašanje. Sa Dalilom u emisiji nije imao odgovor na neka pitanja, kad je bio sa Rešićkom, tada se ponašao jako bahato, a bila je prijateljski nastrojena. Ja sam se pokajala jer sam glasala za njega, u jednom momentu. Ovo mi je za nauk, za sledeći put. On ne zna da kaže hvala nekom ko je nešto dobro uradio za njega, kontretno Sandri, a ne bahato i bezobrazno da se ophodi prema njoj. Aleksandri treba da se izmeri nivo kiseonika u mozgu. Ona opravdava to što je radila time da njena porodica nije imala novca. Ona opravdava to tako što je radila u prošlosti, nije svaka drevojka radila isto što i ona. Ona je govorila da Sandra oseća nešto prema Dejanu, on opet nije nazučio lekciju i pao je pod njen uticaj i završio je prijateljstvo sa Sandrom - rekla je gledateljka.
Kako komentarišete odnos Sandre u Anđela - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelu se vrlo dopala Dalila, bio je zagrejan za nju. Njena energija, kako je razgovarala sa njim. Anđelo je shvatio kakvu je grešku napravio i da je zbog toga ušao u vezu sa Sandrom. Sa njegove trane tu nema ničega, sa njene da. Ona se zaljubila u njega. Nije trebao da uđe u vezu sa Sandrom, jer on nije devojka koja je za prolazne avanture - rekla je gledateljka. Sanja je dobra devojka, nemam neke posebne komentare za nju, to što je uradila, nije strašno. Za MC Aleks nemam reči hvale, jako mi je nejasno zašto nije izašla iz odnosa u kom nije imala mir, a njena porodica, kako je i sama rekla, nije za takav odnos - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Deset meseci boravka sa nekom osobom je lakše nego prekinuti nešto na sredini. Da, moja greška je bila što sam to započela. Kada sam shvatila da odnos već traje, onda sam odlučila da ga nastavim - kazala je Aleks.
Nakon nekog vremena druženja da Matorom, koja se zaljubi u vas, ne prekinete taj odnos ukoliko ne osećate isto, a sa starijim čovekom ste bili, uprkos protivljenju vaše porodice - rekla je gledateljka.
Jako je posesivna, ljubomorna, ne mogu da vam objasnim. Lakše mi je bilo da pričam ono što ona želi da čuje - odogovrila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgore je nekom pričati nešto što je laž i zavlačiti tu osobu - kazala je gledateljka.
Najgore je bilo prema meni samoj, a onda prema njoj - rekla je Aleks.
Aleks, niko tze nije terao da budeš u Zadruzi. Ukoliko ti ne odgovara to što radiš, nađi posao, kao što ga mi sa Tvitera imamo - glasila je konstatacija sa Tvitera.
Zakasnićete onda na posao, ja svoj posao već imam - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.