AKTUELNO

Konačno je doživela sve što je želela.

Jučerašnji razgovor Slobe Radanovića sa majkom napravio je prekretnicu u njegovom odnosu sa Lunom Đogani. Njih dvoje su se nakon ovoga konačno prepustili emocijama koje su tinjale između njih od samog početka rijalitija.

Foto: TvPink

Nakon noći provedene u zajedničkom krevetu, Luna ovoga jutra nije skidala osmeh sa lica. S obzirom da nije bila preterano radna i vredna, iznenađujuće je bilo i to što se odmah uhvatila metle i počela da sređuje radionicu, a nesumnjivo je bilo da joj tu energiju daje konačno razrešenje agonije koju je prošla sa Slobom.

Foto: Printscreen

Budim se i on leži pored mene i poljubi me u čelo, osećaj je prelep. Ja i dalje nisam svesna, mada ni on ni ja se nismo još opustili skroz. Ovo je ono što sam želela, sada više ne moramo da se krijemo u wc-u i sve to. Desilo se ono što sam želela i sebi sam dokazala da se sve dešava sa razlogom - veselo je govorila Luna Teodori.

Foto: Printscreen Twitter

Jučerašnji događaji učinili su to da Teodora sada mora da vodi računa u momentima kada je bliska sa Anđelom, dok su Luna i Sloba konačno slobodni da rade šta god im duša poželi.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'