AKTUELNO

Da li stara ljubav ipak nije izbledela?

U nastavku emisije "Radio amnezija", naredna gošća bila je Sanja Grujić, koja je govorila o incidentnom ponašanju svoje drugarice Ane Jovanovć.

Čuo sam da Ana Jovanović nije u mogućnosti da prisustvuje sastanku, a nije bila onemogućena da radi neke stvari jutros - rekao je Filip.
Ja to neću komentarisati zbog nje, jer njoj neće biti prijatno kada se o tome bude pričalo. Mislim da se toga ni ne seća, verovatno je sebe ponizila postupokom kod bazena. Ani sam rekla da ostane u krevetu, da ne pravi greške koje joj se dešavaju kada više popije. Ona je rekla da ne brinem. Ne želim da dežuram, ne spavam. Da želim da dežuram, imala bih dete - rekla je Sanja.
Ona je mene komentarisala dok sam bio sa Zolom, da će doći u bazen. Kanije je došla sa Viki. Posle čujem da je i sa Matejom imala neke scene. Pijana je teturala, vređala me, posle ju je Sale Luks tuširao tako pijanu - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, svi koj su sinoć bili sa njom i pili, su na kraju bili tu da trpe posledice tog pijanstva. Ja sam joj skrenula pažnju da to ne radi. Ona je meni draga, ali ja nisam osetila potrebu da joj pomognem, ona je vrištala jutros u sebi i uvredila me, neću da pomognem - rekla je Sanja.
Ona je jutros vređala sve devojke po dvorištu. Izjasnila se da sam njena velika greška, kao i Mateja, odnos s Anđelom. Vidiš uspomene, jako te pogode, imaš deset dana do kraja da ispraviš sebe koliko možeš i uradiš onda ovako nešto - rekao je Car.
Da sam došla u bazen , kada je bio Mateja tu, ispalo bi da želim da je sklonim od nekog muškarca - rekla je Sanja.
Mora da postoji granica između ženskih i muških postupaka. U istoj noći želiš sa mnom nešto, pa sa Matejom, na kraju te Luks tušira nagu, meni nije jasno- rekao je Car.
Ona je takva od prve žurke, mene to ne čudi. Meni je krivo što nije rekla da nije bila sa mnom na zurci sunoć, da ja nisam morala da je čuvam , mene su svi okrivili, a nisu imali osnova za sve to - rekla je Sanja.
Sinoć je delovalo kao da niko nema neke brige, izgleda kao da kad popiju bocu vina, rad sve što stignu. Da će ih, ako to rade napolju, naći ujutro oklembešene na konopcu ispred splava. Nije to jedna greška, jedan alkohol, ona je devojka koja svau žurku zavrašava sa drugom osobom - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, Filipe, ne znam šta da kažem. Jutros sam čula da je vriska i cika bila, mene su zvali da je pazim , ja sam nastavila da spavam. Mislila sam da nije toliko strašna situacija - rekla je Sanja.
Da li devojke generalno ovde nemaju kočnicu kad se napiju - upitao je Car.
Mislim da se više foliraju, ovde nema toliko alohola. One se vade na alkohol zbog svog ponašanja. Ne verujem da je nekom prvi put da pije, pa ne zna kako alkohol reaguje na njega- rekla je Sanja.
Sramno je ovo što ti pričaš, morao sam da uđem da prokomentarišem ovo. Želiš Anu da poniziš, svako ko je blizak sa tobom, treba da se zapita s kim se duži. Kada je Car pravio gluposti, ja sam ga u tome sprečavao, a ti se sa tvojim prijateljima sp*daš. Ja imam pravo da priznam da si cinični ološ koji svoje prijatelje degradira- rekao je Zola.
Nisam konkretno čuo, da li zameraš njoj , hoćete li ostati u odnosu - pitao je Filip.
Mi smo dva, tri dana u ličnom sukobu. Ona zbog ovoga što je uradila, neće biti srećna. Jedino što joj zameram je što me nije odbranila - rekla je Sanja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.