AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide igrarije Dejana Dragojevića sa lutkom na naduvavanje.

Aleks Nikolić je dobila reč.

E pa ovo sada mi nije primereno. Onaj malo pre klip mi je bio skroz kul i nisam imala šta da mu zamerim, ali ovde mislim da je "tu mač". Malo je degutantno, mislim da mu to nije trebalo. Videla sam na klipu da te gledaju sa čuđenjem. Mene ovo ne može da poremeti. Libi se da ima se*s sa mnom u krevetu, a ovo mu je sa lutkom okej. Smatram da je malo više preterao i da mu to nije trebalo - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić je dobila reč.

Jeste malo...Mislim da je malo neprijatno Aleksandri. Jako je ružno, ako je on rekao da je ovo njegova "mau". Neprijatno mi je da komentarišem, jer znam kako bi se ja ponašala da je ovo moj dečko uradio. Ja bih se isto verovatno uvredila - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks je dobila reč.

Mislim da je Dejan neko ko se, videli smo na žurkama kako se zeza. Nisam ništa manje očekivala od Dejana. Ne mislim da je hteo da ponizi, a ljudi mogu da protumače ovo tako - rekla je kratko MC Aleks.
Ova prva lutka je htela kadar i htela je kadar preko Dejana (smeh). Bilo mi je sve kul, Dejan je takav pa je takav, voli da se šali i zeza. Ništa tu nije bilo strašno, to je momačko veče - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Milana Šarac Mima je dobila reč.

Filip me je iznervirao jer on mene proziva da ja ličim na lutku. Ko god me bude uvredio na bilo koji način, neće imati sa mnom nikakvu komunikaciju. Ja opraštam ovim ljudima...Ne znam što su me uporedili, ja kad pitam, svi pričaju da nisu - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je smešno što su ovu ženu nazivali raznim imenima, a smeta joj što sam je uporedio sa lutkom - rekao je Miki.
Ja vama ćutim zbog mog pogrešnog postupka, dosta mi je više! Sad ću i ja malo da komentarišem druge. Kako oni meni, tako i ja njima! Neću ja da dajem na sebe - rekla je Mima.
Ti si mene ovde nazivala ku**om - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, Viktorija je rekla ovde da si radila za nju...Mene da komentarišu devojke koje su hapšene za prostituciju, ma nema šta bre - rekla je Mima.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga