AKTUELNO

Nije mu lako!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Zadrugari su gledali snimak na kojem Miljana Kulić napada Lazara Čolića Zolu i cepa mu stvari:

Meni nije jasno što je ona meni sve ovo radila. Ja sam bio fer i ja sa bio uz nju, ispoštovao sam je, bio uz nju sve vreme, a nisam joj dao da budem diskvalifikovan, iako me je nagovarala da to uradim. Verujem da ona ima u glavi taj stav da izgubim sve honorare, da bih ja bio primoran da budem sa njom dobar i da ona odlučuje o meni. Bebicin mozak je bio u fazonu, da ona sve što je meni radila, da je radila iz mržnje prema meni, on je bio ubeđen u to. Sada kažem, ako se bude obraćala mojoj majci, tužiću je na sve moguće načine. - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je pogrešio, nije trebao da se zbližava sa Miljanom. Ali Bebica je pokazao svoje pravo lice, on kada je krenuo na Viki, na Zolu.. Ja sam pokušavao na početku da budem uz njega, ali nije vredelo. On je pristao na sve zbog Miljane. Njemu neko je*e devojku, a on priča o dogovoru. - rekao je Mića.
Miljanina priuča je prenapumpana. Njoj je Zola služio za priču, a te tri godine koliko god suludo zvučalo, ona je njemu pomogla jer su bili zajedno, ali nema potrebe to da pominješ. Miljana nije naivna, ona histeriše kada nije po njenom. MIljana za sve ima opravdanje, jeste ona napravila od njega rijalitija igrača, ali plaši se da se on ne probije - rekla je Irma.
Meni je Peks napravio bajku od života, on me je ubacio. Miljana je sve od mene dobila, sem da vidi moja leđa. - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku je emisija Gledanje snimaka.

Autor: N.B.