AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Anđela Rankovića i Sandre Rešić u dvorištu o njenom tipu muškarca i njenim vezama.

Miki Đuričić je dobio reč, ali ga je Mensur Ajdarpašić prekinuo.

Sandra je neko ko više vredi - počeo je Miki, ali ga je Mensur prekinuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Atentan ste na mene izvršili. Ljubav svoju sam dokazao, a ovi su brakove razveli - drao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko reč nije rekao, čovek na normalnom klipu napravio urnebes. Niko mu ništa ne radi. Oćeš biti sa njom, nećeš? Ko koga je*e tu i u svakoj drugoj rečenici sam mu ja - drao se Car.

Miki je nastavio svoje izlaganje nakon što je Mensur izleteo iz Bele kuće.

Anđelo je neko ko ne zaslužuje ni da se šali na račun udvaranja sa tobom. Moraš da držiš do sebe, ljudi treba da jure tebe. Demantovali ste da ste se muvali, ja vam verujem, možda su i postojale simpatije. Ne ulazim u to što me nerviraš za crnim stolom. Sve mi je to jako ljigavo i kvarno. Šta god da mu je cilj. Ako ste drugari, nema tih aluzija. Budi srećan da se družiš sa njom - nastavio je Đuričić.
Ja sam samo rekao da nemoj da bude, jer je bila priča...Boli me ku**c, rekao bih da. Priča je da pričamo - drao se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da izvadiš ku**c i da je pop**aš. Kad je ovakva budala, onda treba to da uradiš. Da sam na njenom mestu, ja bih te oterao u tri pi**e materine. Milion puta sam joj rekao. Ona je osoba bez dostojanstva u druženju i u prijateljstvu. Da tebi izlaze klipovi da se muvaš sa nekim, nakon što mu je Dalila dala nogu u du*e. Koga boli ku**c o čemu je razgovor - drao se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga