AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Sledeća tema koja je pokrenuta bila je tema Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice. Reč je dobio Bebica:

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, preko svega si prešao - dodao je Milan Milošević.
Danas kad sam je video tamo ispred radionice, svašta mi je prošlo kroz glavu. To me je sve potreslo, onda sam sve bacio na pod. Nemam pojma, ludilo mi je u glavi, videćemo šta će da bude - rekao je Bebica.
Zamisli u onom njenom ludilu i ona njega gli i govori mu da znaju zašto su ovde. Toliko sam bio inovativan, maksimalno sam se potrudio. Kako sam se ja ponašao pre njoj, kako mi je ona vratila - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta msiliš, što je otišla od njega? - upitao je Milan Milošević.
Mislim da se konačno sabrala u glavi - rekao je Bebica.
Šta si prenosila Miljani? - upitao je Milan Milošević.
U situacijama dok joj je bilo savršeno sa Zolom. Delovalo mi je da ima emocije prema Bebici i da koriste Zolu. Ona je meni pričala da prenesem Bebici da se distancira od svih devojaka, da ona zna zašto ovo radi, da ona zna sve. Bebica je govorio da se ne brine ništa, da ga ne zanima ni jedna devojka ovde. Ja sam samo htela da joj učinim uslugu i da prenesem ono što je zahtevala od mene. Miljani uvek učinim šta mi traži i uvek uradim šta ona kaže - govorila je Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Odakle onda se*s sa Zolom? - upitao je Milan Milošević.
Zbunjen sam, ne znam šta da kažem. Nismo u vezi, ne znam šta bih ti rekao - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku teksta pogledajte detaljnije.

Autor: A. S.