AKTUELNO

'Onda si ti bezlično stvorenje'

Sledeće koja je došla na intervjuisanje kod Darka Tanasijevića, bila je Miljana Kulić, koja je ispičala sve o svađi sa Lazarom Čolićem Zolom. Naime, ona je okrivila sebe za sve situacije sa Nenadom Macanovićem Bebicom i istakla da je to bila samo sujeta. Zatim se dotakla Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića, Anđela Rankovića i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ozbiljan haos sa Zolom, šta se dešava? - upitao je Darko.
Ja sam kriva za sve. Ja sam prva otišla da pričam sa Bebicom. Posle toga sam htela da pobegnem, on je hteo sa mnom. Ja sam htela da pobegnem jer sam se svđala sa Zolom. Skupilo mi se kada sam čula da drugovi pričaju da on samo kupuje mir sa mnom. Ja želim da budem prihvaćena os trane svih. Onda je pošao sa mnom u radionicu. On je krenuo da hoće da se pomiri sa mnom, ali prvo da se iz*ebe sa Nenaom. Ja sam prsla i pocepala sam mu majice. Mnogo mi je bilo teško kada mi je to rekao. Kao da mi je pao mrak na oči pa sam to uradila - rekla je Miljana.
Imala si epizodu da gledaš u Bebicu i plačeš - dodaje Darko.
Nikada nisam gledala u njega i plakala. Imam ja svoje razloge zbog kojih plačem - rekla je Miljana.
Zola je pokazao ljubomnoru sinoć - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu apsolutno verujem. Ja sam kriva što sam pričala sa Bebicom. Ja sam prva inicirala svađu jer sam pričala sa Bebicom.
Svi su rekli da možete biti u dobrom odnosu i nasmejani - rekao je Darko.
Meni je samo sujeta. Ne mogu da verujem da je Bebica brzo prestao da me voli. Mene je to udarilo na sujetu jer sam odmah rekla da je prevaran i folirant. Ja nemam emociju prema njemu samo mi je krivo što sam bila sa folirantom u vezi. Sada od jedom ulazi u odnos sa drugom devojkom a šatro mene voli. On zna da ja slušam roditelje i da bi se dodvorio meni, on sluša moje roditelje - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da mi prokomentarišeš Dalilu i Cara koji su prekinuli kosmičku ljubav, pa onda Dalila ide kod Anđela pa onda Car i Ana? - upitao je Darko.
Ja sam mislila da Anđelo ima principe i kodekse. On je sigurno sve to glumio, samo je čekao trenutak. Ovo sve što čuje ovde, Anđelo nikada nije čuo. Djeanu ide sada u prilog da ispriča sve, on je taktičar. On je izneo jezive stavriu, i on mi je tu čudan. Ti zbog lične koristi prodaješ svoju veru, onda si ti loš čovek. Onda si ti bezlično stvorenje. Dejan priča istinu ali što je onda bio sa tom ženom? Ni on nije bolje. Nikada Anđelo ne bi ušao u odnos sa Dalilom, ne bi smeo zbog mame. Svako gleda svoje dupe u rijalitiju. Ona je lakog morala i promiskuitetna. Ona je nsrećna jako. Da bi ona odobrovoljiva očeve kriterijume, dovela je Dejana kući. Ja sam motivisana i danas, ali Zola nije hteo da sređujemo sobu - rekla je

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: A. S.