AKTUELNO

Nastavlja se saga!

U toku je emisija Pitanja novinara, a Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, nastavio je sa pitanjima za Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je komentarisao da su tvoje pare od rijalitija proklete i da nećeš moći da pružiš ocu ono što si želela. Kako reaguješ na to? - pitao je Tanasijević.
Razmatrala sam tu opciju da neću moći da ispunim, ali mi je on to jako surovo rekao. Za*ebala sam Darko... To je to - zaplakala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li imam snage više da se borim... Sam poziv sa mojim ocem mi je dovoljno rekao, oprošteno je meni sve oko razvoda, ali sve posle toga me je otreslo o pod... U momentima sam radila sve što sam osećala, želela sam da mi bude lepo, a ne loše. Kada sam se vraćala Filipu, smatrala sam da neke stvari mogu da se poprave ali nisu... Onda sam se upustila sa Anđelom u druženje, ali ni tu nema više šta da se traži. Prikazala sam sebe u najgorem svetlu... - nastavila je.
Da li je Dejan sve ono ispričao o tvojoj porodici i familiji, da bi te u potpunosti odvojio od Cara? - pitao je Darko.
Neću ja pričati o tome, on najbolje zna šta priča. Uvek će se vaditi i reći da sam ja prva spominjala porodicu. U trećoj sezoni je o svojoj govorio sve najgore, neka se sete gledaoci... Ne znam više šta mu je cilj, a ne verujem ni da Filipa zanima sve to... Ja kada nekoga volim ništa ne bi moglo da me odvoji od tog nekog... Znam ko sam i znam šta sam, znam koliko sam uradila u našem zajedničkom životu... Mnogo sam osuda preživela, nije tu bilo 'med i mleko' - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da ćutim više na sve prozivke i da slušam gluposti. Ja sam samo neko ko uzvrati kada ona bude bezobrazna. Previše sam se naslušao priča kako sam ja bio nesposoban ili izdržavan... Kada sam rekao da sam njenom tati kupovao, to su bile zajedničke pare, kao što je od istih kupovala patike koje je spominjala. To što kaže da je zarađivala od Instagrama, to je kada je varala ljude... - gvorio je Dejan.
Bože gospode! Ne mogu da verujem šta on spominje? Je l' si ti normalan? - pitala je Dalila.
Nisam ja zarađivao nego ti, to nisam radio ja. Pa nije ona bila 'Karla del Ponte' pa da je imala milione i zarađivala od reklama - smejao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sramota me je kunem ti se! Nemam više reči za ovo! Ne, više mi nije žao i kajem se zbog svega sa njim! Čime se on služi, kakvim lažima i informacijama... Možda je porodica radila sve i svašta, ali ako se kopa, onda bi moglo da se kopa i po njegovoj. On je od iste te moje porodice dobio najviše i najbolje, bio je prihvaćen, voljen... Ne znam da li postoji jedan čovek koji ga nije prihvatio, a ja kod njegovih nisam. On sada nakon svega da priča ove stvari... - nastavila je Dalila.
Boga mi nije ni u svojoj kući prihvaćena - dobacio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.