AKTUELNO

Hoće li uspeti da reše sve?!

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Ani Jovanović.

Kamo ponos devojko, pre 10 dana te je Car odjavio i isponižavao?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta bih rekla, rekla sam da sam zaljubljena u njega. Dok smo se družili, nismo se ljubili, u onom šteku smo samo sedeli... On treba da reši neke stvari, ne planiram da se borim... Puštam da se dešava šta treba, ne želim da utičem - istakla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kakve su reakcije stola bile, kakvi su napadi bili, kako mi se govorilo za Dalilu, ja sam i Ani rekao da mi se sviđa, da mi prija, da ću se vezati ako provodim više vremena sa njom. Ovamo (sa Dalilom) vidim da imam posla sa patološkom lažovom, da je Dejan što je pričao tako, da će meni da se vraća to breme. Ali videli ste moje pokušaje i u poslednjem i pretposlednjem odnosu. Danas je nisam uvredio, nisam hteo da istaknem neke stvari, a ona zna da nisam govorio kako stvari jesu i kako smo pričali da jeste, a ona me napada, gura... Zašto? Jer sam osam meseci povezivan sa nekim, a ne bih voleo da taj neko bude apsurd. Od sada znam kakav će odnos biti sa Dalilom. Stvorio sam pravu sliku. A sad ako se opustim u druženje sa Anom, nije u redu prema meni. Jer je devojka stvarno okej prema meni, a ne mogu da joj se prepustim zbog nekog drugog, a taj neko može. Ali planiram da se družim sa Anom - ustao je Car.
Ja sam bila upućena u sve što se dešavalo - rekla je Ana.
Znaš šta je najveći problem, svaki put sam naj*bao. Evo Maja Marinković, skoro sam bez očiju ostao, da bi ona napolju bila sa dva bivša momka. Evo sa Dalilom šta se ispostavilo... Bojim se da mi se to ne desi sa Anom - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.