AKTUELNO

Au!

U toku kratke pauze, Dejan Dragojević nastavio je da besni, te je porazgovarao sa Markom Đedovićem u pušionici.

Svaki put kad mi spomene, je**ga zaljubio se bio. Bilo je samo situacija kad sam uzimao ličnu kartu i telefon i krenuo, pa zvao ćaleta da dođe po mene. Mene ne intresuje ništa, ništa mi ne treba. Nisam hteo da spominjem, jer sam znao da će porodicu da spomene - besneo je Dejan.
Šta je to što priča - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ona aludira zato što zna da je ovo Srbija. Ona kao muslimanka aludira da sam ja promenio veru, da bi me predstavila da sam ja izdao svoju veru. One patriote i to... - nastavio je Dragojević.
A ko je devojčica - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ajde bre folirant. Ćutao sam da sam loš i da sam ovo i da sam neradnik i da me je izdržavala. Ćutao sam, ne intresuje me, nek bude da sam kao ker i nek se ogadim svakome ko bi hteo da me upozna. Ja sam taj koji je gurao, a sebe sam spuštao, a imao sam znaš kakve ideje. Mene to tada nije intresovalo. Ti si tog oca poslala tri puta u bolnicu, zbog tog tvog prokletog ponašanja - pričao je Dejan.
Mene sada sve intresuje. Ja mislim da Dalila ne ide do kraja jer zna da ima tu još mnogo toga, a on ide do kraja jer se ničega ne plaši. Znam o kome se radi kad se priča o Dambu, na K. Sve znam, samo se pravim lud, ne intresuje me - uzbuđen je bio Đedović.
Je**ga, zaljubio se i pokušavao - rekao je Dejan.
Kad si sve to čuo, znao, kako nisi...Ja bih pobegao od vas dvoje, ja se plašim vas - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma to je bilo usputno. Ja sam tek posle saznao...To je krenulo godinu dana pre nego što ćemo ući - rekao je Dejan.
Ti si za tu decu znao, za tog brata...Razumeo sam šta si ti rekao - rekao je Đedović.
Nije mogao da posle tri godina kad je saznao za tog polu sina, brata, šta već - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sve što sam rekao, je Dejan izgovorio sada u svađi i Dalila u svađi...Meni j Dalila rekla za ovo, ono, kad se on vratio, rekla mi je znam šta je rađeno, ko je radio, sad ispade ona lutka. Rekla mi je da ima taj u Novom Pazaru koji radi to...Nemoj na pola da me ostavljaš, oprostiću ti sve, samo mi ispričaj - rekao je Đedović.
Pričaš sa tim i onda...Ja sam skontao sa kim imam posla, laži oko Filipa...Sad kad vratim vreme, daje težinu trojci - krenuo je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić