AKTUELNO

Ne smiruju se!

Nakon nekoliko brutalnih svađa, Dalila Dragojević i Filip Car su se razdvojili, ali joj je on ponovo prišao kako bi isterao stvari na čistac. Podsetimo, on je pomislio da mu ona sa Markom Đedovićem radi iza leđa, oko čega je ceo konflikt nastao.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledaj me, uvek je neki k*rac sa nekim, uvek je neka misterija. Da li oko para, da li oko nečeg. Ovaj rekao ovo, ovaj onako... - rekao je Car.
Ti si najodvratniji čovek kog sam ikad upoznala! Šta sam ti loše rekla? Hoćeš da ja prođem kroz ovo staklo? - nastavila je Dalila.
Što mi nisi rekla ono odmah, zamisli moj mozak. Ja bih vas udavio, i tebe i njega - nastavio je Filip.
Udavi sebe. Muka mi je od tvoje lažne patetike. Ništa nisam uradila, rekla sam Đedoviću da ti da 1.000 dinara! - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, nisi ništa loše rekla, ali znaš šta je loše. Napraviš dobro delo i zavrzlamu, da ja pomislim da je loše! Razmišljao sam da li se radi o tvom bivšem mužu, praviš misterije... - urlao je Car.
Ne deri mi se više! Moj mozak ne može da podnese tvoju dernjavu! Ustani i skloni se! Leči se, teoretičaru - poručila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, ja sam lud što sam pitao o čemu se radi... Hajde, idemo odmah! - nastavio je on.
Vidi ovu (Anu) za ruku i tamo sa žurke, meni ne možeš to! Anu k*rvetinu za ruku, pa je plaćaj - govorila je Dragojevićka.
Ona mi nije radila ovo! - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.