AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditelj Milan Milošević. Milan je naredno pitanje postavio Dalili Dragojević, kako bi prokomentarisala odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ko može Mensuru da otvori oči? Ti si ipak stručjak za muško ženske odnose - obratio se voditelj Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ekspert za ljubav. Ja znam da je Mensur nekako navukao gnev zadrugara kada je rekao da će sve poklati koji budu udarali na Milicu. Onda su bila pitanja koja su bila vezana za Milicu napolju. Sve posle toga se uvek osećao kao da je manje vredam od svih i onda je pokušvao da prebaci loptu na sebe. Imao je prekid sa Milcom a ostajao sa njom u krevetu, ali se muvao sa Anom. Tada je Mensur upao u fazu gde su ga zadrugari hvalili. Posle toga se vratio u odnos sa Milicom i onda se komentzariše to što se komentariše. On je mislio da će biti galvna tema rijalitija. Sve vreme je težio da bude glavan tema, sada kada je postao glavna tema, sada mu to ne prija. Činjenica je da tvoja podrška koja ti je dala sve, ti ne poštuješ. Nije ti kriv ni Karić, isključivo si kriv ti. Ne smatram da mogu da opstanu, vidim dosta promena kod Milice. Ona je mnogo pametnija od Mensura. Mislm da će mnogo da dogura daleko. Milica ne želi da ga ostavi jer je u problemu sada. On ne želi da je ostavi jer smatra da se toliko bori. On bi nju najradije ostavio. Mislim da je jako nekorektna prema Stefanu. Ja njega ne vređam a mogu. Vidim da dečko nije pri sebi. Nisam ja Milčina najbolja drugarica, samo razgovaramo. Meni je drago da si ti veliki gospodin. Vidim da si u fazi pucanja. Smatram da Mesnur nije prijatelj Stefanu Kariću i da si bio tu iz neke koristi - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Karić rekao da ne može da priča više sa njim, ili ga ne shvata, ili neće da ga shvati, to mi je rekao. Verujem da Stefanu ne bi dosadilo, ali nakon svega što mu je pričao, doživeo je da mu kaže: Nemoj ti sada sa mnom te rijaliti fore . Definitivno ideš protiv. imao si ženu u pozivu. Oboje su nesrećni, rekla sam to već! I definitivno je takmičenje ko će da ispadne bolji a ko će ispasti gori. Mensur voli Milicu a Milica ne toliko njega. Oni napolju neće biti zajedno - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.