AKTUELNO

Stavila sve karte na sto!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovano Tomić Matoroj, kako bi komentarisala odnos nje i MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam čula i nismo pričale otkako smo se pomirile na rođendanu. Marko je video čestitikum pričao je sa njom i bila je emotivna. Smatram da naš odnos može da bude još bolji, još iskreniji. Što se tiče mene, neću da potenciram neke stvari. Treba da imamo više razumevanja jedna za drugu, ali žudim za njom i ona mi je čežnja. Ja se nekad malo zanesem, fali mi malo njene pažnje. Imam neki strah i zato sam rekla da bi mi napolju bilo teže. Jedina stvar u koju verujem i ne može da se slaže, šta god da radimo, nama je jako zanimljivo. Ta energija i ja verujem to. Ja verujem da je njoj lepo pored mene i da nas veže nešto više od prijateljstva. Poljubac se zaista nije desio, osim tri-četiri na blic, za Novu godinu. Možda je u podsvesti želela to, pa je kroz bes ispoljila. Volim jer poštuje pre svega svoju porodicu, a meni je bitno da je dobra osoba i da je dobra prema meni. Ona nema poverenja u mene i neće da bude 100% iskrena prema meni - pričala je Matora.
Je l' očekuješ da se bilo šta desi dok ste ovde? - pitao je Milan Milošević.
Dok smo ovde, ne. Ja sam pokušala sto puta, ali nema šanse. Ja sam oguglala i više mi fali ta pažnja - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.