AKTUELNO

Haos na sve strane!

Dnevna emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić je u toku, a voditeljka je sledeće pitanje postavila Nenadu Macanoviću Bebici.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto nemaš petlju kao Zola da oženiš Miljanu? - glasilo je pitanje.
Imam naravno i ona to zna. Mi imamo planove! Miljana, kakav je naš plan? Imamo li nešto van ovoga? Plan nam je neki septembar da nam bude gotov stan - odgovorio je.
Da ti kažem ja nešto drugarski, to se odmah radi! U istu školu smo išli, samo što ja imam malo razreda! Ne može biti isplativije da se ovde oženiš! Biće milion pevača, ludilo, ako želiš ja ću biti DJ - vikao je Zola.
Svadba neće biti ovde! - brecnuo se Bebica.
Neću svadbu ovde, nemoj da vam padne na pamet da radite tako nešto - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je želela više puta da se uda ovde za mene, ako ima emocije to neće biti problem! Zamislite Miljana Macanović - nastavio je Zola.
Posle meni neko priča da me je ovaj čovek voleo - ubacivala je Kulićeva.
Evo ja ću puštati muziku - ponavljao je Čolić.
Ja uopšte ne sumnjam u ljubav Miljaninu prema Bebici, ona se sa Zolom samo šali i provocira. Marija i Siniša su imali dovoljno vremena proveli napolju sa njim da bi mogli da provere kakva je ljubav u pitanju, mislim da treba da se venčaju! - dodala je Sanja.
Nemojte slučajno! Ja ti kažem, da se niko nije šalio i dovodio mi matičare ovde! - ljutila se Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se previše krivi Bebica, jer ga je Miljana uvukla u sve ovo, on nije iz ovog sveta! Zašto si sa njim ovde ako si znala da laže? Možda sve to ima njegov otac a to je isto. Ja sam ovde prvi rekao da mi nešto ne deluje kako treba... Mislim da se pogubio i on, imamo neke zajedničke prijatelje koji su u drugom svetu... Rekao mi je da je trebao da ide sa njima preko... Realno, ako on ima sve što priča, nema potrebe da ide negde daleko, dosta kontradiktornosti to ima. Uvek gleda u Miljanu kada odgovara, to u njoj budi sumnju dodatnu - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.