AKTUELNO

Žestoko!

Tokom ankete u Beloj kući, MC Aleks je ustala da izabere osobe koje su po njoj kukavice u Zadruzi:

Ja smatram da je to Mensur, zbog načina na koji se rastao od Mine, i smatram da treba da porazgovaraju. Drugo mesto je Bebica, jer je Miljana priznala da su joj se vratile emocije prema Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da ljudi mnogo komentarišu mene i Minu, ali to nema veze sa vama. ja ću navesti tri osobe. Tu je Dejan,pa posle njega ću ići linijom manjeg otpora i reći Sandi - rekao je Mensur.
Ja sam se složio sa Stefanom o tome da je kukavica svako ko pomisli da beži. Bebica je tu koji pada u nesvest i lupa glavom u staklo, ima tu dosta osoba - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Grujić Gruja njega je Mima napenalila, a ispao je lažan i kukavica prema svima. Tu je kokoška bez glavce u ekonomskom dvorištu, Ana Jovanović, da ne pominjem VIki i Marka. - rekao je Sandi,
Mensur je taj koji izbegava razgovor sa MInom, Gruja koji je ostavio suprugu, Zola je treći zbog njegovih postupaka sa mnom - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima Šarac je prva, ona je takva kukavica, ona ne zna šta hoće sa Grujom, a i mi smo se družile, a mene je ogovarala, da ne pominjem Marijanu koja govori koliko meni skače cena, da li ide od 10000 ili do uiljadu evra - rekla je Ana.
Tvoj bivši je izbacio tvoje slike - rekla je Marijana.
To je moj dečko, a njegova je sramota - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino i Sandi su ovde te osobe, a tu je i Gruja - rekla je Mima.
Ja moram da kažem da je glupo da ti se svide i Anđelo i Mateja, i Car i svi, to mi je jedno.. - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.