AKTUELNO

Ako bi ja pogledao Minu, ti bi mi haos napravila.

U toku je igra istine, Miki Đuričić se uključio u priču o kojoj se polemiše, a to je priča Milice Veselinović, Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića:

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek, koji sve ovo zna, on je ostao uz nju, ona mu oept pravi problema. Čovek sve ovo čuje i dalje je uz tebe, i dovodiš ga do ludila. Oglušio se uz reči svih i ti i dalje kao, ne voliš me, bežiš od mene. Šta treba da ti uradi da bi ti dokazao da te voli. Da te ne voli, šutmo bi te. I dalje traži nešto, dečija posla. Putsi ga, neka malo diše - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Normlano je da oni budu besni i sve, ponašanjem ih povređuje. Jednino možeš da im se odužiš ako poštuješ sebe, jedino tako možeš da im se revanširaš - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da se protivim njima, ja sam došao za pare a boli me ku*ac za pare. Ja nisam slina, mene boli ku*ac za pare. Ja ću tim ljudima da se izvinim - rekao je Mensur.
Poštovanjem sebe, mora da ostavi Milicu - dobacuje Dejan.
Nisam ni ja fin prema njoj, ja sam nju uštinuo. Neću sve da svaljujem na nju, i ja sam džukela. Generalno su ljudi protiv mojih veza. Ja sam njoj rekao da sam odbio razgovor sa Minom zbog nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' vidiš kako je on prema tebi bolji Milice? Meni je sve zamerao - rekla je Mina.
Nije umao povrenje u mene, sada zna da mogu da idem gde hoću, sada ima povrenje u mene - rekla je Milica.
Ako bi ja pogeldoa Minu, ti bi mi haos napravila. Ja kad nju pogledam, ja se smejem jer se se setim svega. Ovo nije ljubav, nego je samo prošlost - rekao je Mensur.
Da, za mene je ovo ljubav! On nije preboleo to što je ona njega povredila. Ako ti znaš da me nešto povređuje, onda nemoj to da radiš. - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.