AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Filip Car je ponovo prišao Dalili Dragojević i došlo je do nove svađe, najžešće večeras. Podsetimo, oni su se posvađali zbog nominacija, nakon čega je usledio raskid i burna svađa.

Nema šanse više da me razludiš. Mene boli mozak, a ona spava. Rešavaj sama sa sobom svoje probleme, ja ti ne stvaram probleme - rekao je Car.
Ti si mi stvorio najveće životne probleme. Ti imaš druge probleme, pa se istresaš na meni - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve najnormalnije rekao na nominacijama, da mi nije trebalo za Maju odnos, svađa sa Janjušem. Ja gledam kako si ti nominovala Aleks, kako ja - rekao je Car.
Đubretaro, ti si toliko kvaran, toliko kvarnosti ima u tebi, da si spreman sva svoja sr*nja koja su ogromna da prebacuješ na mene, na moj smeh, na moje bilo šta. Ti si emotivni manipulator, to si ti - rekla je Dalila.
J*bem mu tu ljubav - dodao je Filip.
Džumaro, tebe treba da mrze, za takve se boriš, da te j*bu ko sansku kozu... Tebi izjaviti ljubav, to je najveće poniženje. Samo te treba j*bati, varati, praviti ti smicalice, da hvataš kako ti se devojke drndaju sa strane. Onda si ti zaljubljen, onda ti pričaš pozitivno o tim devojkama. A kad neko zaplače zbog tebe, osobe koje te vole te razluđuju - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti hoćeš da ja budem asocijalan - zamerio je Car.
Aha, asocijalan (kao Dejan), sad prebacuješ na drugu stranu - rekla je Dalila.
Devojko, oprala si mi mozak zbog "kockica" - dodao je Filip.
Ne možeš da porediš naš odnos ni sa jednim odnosom, jer ni sa kim nisi prošao kao sa mnom. Ti pričaš da si sa Aleks prošao kao bos po trnju... Šta si ti preživeo? - pobesnela je Dragojevićka.
Devojka mi je lupala kamenčinu u glavu... - pričao je on.
Onda se kaže da si doživeo, a ne preživeo. To znači da si se sa nekim zajedno borio. Zato sam ja rekla da je neću žaliti, kao što su u prethodnim izlaganjima. Sa mnom emotivne manipulacije nećeš! Ja sam rekla šta tebi treba, da te j*bu u mozak. Meni je toliko loše bilo sa tobom, da nikad nije trebalo da budem sa tobom, pa sam opet sa tobom. Vidiš kakav si - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Idi svojim putem i radi šta hoćeš! Hajmo, gas - odgovorio je Car.
Veruj mi da me nećeš naterati da pravim scene ovde - pričala je Dalila.
Uplela si me u priču sa Aleksandrom i Dejanom - pričao je Filip.
Lažovčino, drukaro, to si ti! Znaš koliko ja tebe interesujem, kao crno ispod nokta - pobesnela je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.