AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs,  voditelj i novinar Darko Tanasijević dao je reč Mini Vrbaški.

Milica, prvo, ja sam milion puta rekla da ne mogu neke stvari da joj zamerim. Prva je ta koja me je spomenula, dobila me je, pa ćemo da vidimo ko će prvi napolje. Ona ima prva problem, nemoćna je, isfrustrirana je. Ne bih volela da Mensur uporedi tu ljubav sa njenom, jer je neuporedivo. On nju kao nju voli, ali je ona izgubljena i ne zna šta je ljubav. Pa dobro, Golub je svašta ispričao, ali tamo sve advokat radi šta treba. Kad neko na dnevnom nivou jede iz svog nosa...Čekaj, je l' sam ja tebe varala ovde sa nekim? Kaže da sam ja ispred tvojih očiju bila sa nekim ispred tvojih očiju? Ne može devojka koja se ne kupa posle odnosa ili tako nešto, što u životu nisam srela. Ja sam bila bezobrazna i pravila sam gluposti, ali nisam toliko kao ona - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitanje postavio Milici Veselinović.

Koliko je tebe poljuljao Minin ulazak - pitao je Darko.
Nije me poljuljao. Ja sam sa Mensurom pričala, nije me apsolutno poljuljao, jer mi je ona nije ništa u životu. Predlog nije bio da se preselimo, bilo je sarkastično. Mina meni nije niko u životu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što imaš potrebu da izgovaraš svakodnevno moje ime i prezime? Pa kad krene to čibe, čibe, kao da je ker? Pogledaj me. Čemu potreba da me uzimaš u usta - pitala je Mina.
Uzimam te za neke primere - rekla je Milica.
Ti se onda pobrini o odnosu sa Golubom kad izađeš. Meni je ispod časti da se svađam sa ovakvim ljudima. Sramota me je što on ima sa njom, ja ovakva, ona ovakva - rekla je Mina.
Kako reaguješ posle ovakvih poniženja - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smatram da mene može bilo ko da ponizi - rekla je Milica.
Ja nju ne mogu da ponizim. Neću bre da pričam nešto, ja sam imala prilike da vidim sve o njima. Nemaju prava da spominju moje ime - rekla je Mina.
Milica je rekla da ti imaš četvoricu koji su te j u kući - rekao je Darko.
Ja mogu da budem i ovakva i onakva, ali sam ja za gospođa za nju. Ona na ulasku kaže da će da pokaže da nisu Mina Vrbaški, a legla sa njim drugi dan. Alo! - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo nije realan život. Ono što je meni Milica rekla kad je njen život u pitanju. Dobro znaš da sam bio uz tebe - rekao je Mensur.
Ja sam te volela. Ja sam te lagala da sam jela, da bi ti jeo, dok te ona smara za dve, tri ribice, a ti dozvoljavaš da me ova spodoba spominje. Ja bih volela da on dobije sad poziv, samo da čuje šta će njegova mama da mu kaže - rekla je Mina.
Neke stvari u kojima je ona mene obmanula, tj. slagala... - počeo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta ti je rekla druga majka, ženi nije dobro kući. Ja jedva čekam da on izađe i znam da ćeš me zvati, jer znam da te nisam slagala. Nisam došla da se mirim, ja prosto zbog sebe, imam to što mi je žao. Pogledaj me u oči, ti dobro znaš šta je bilo - rekla je Mina.
Ja ništa ne znam. Hoću da ti kažem za te tvoje razgovore sa njekim ljudima i gde si govorila šta si govorila...Verujem da Mina ima dobru nameru - rekao je Mensur.
Ti imaš taj odbrambeni mehanizam da joj se dodvoriš. Mensure, ja tebe dobro znam - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene možeš na osećaj da baciš, da me emotivno baciš. Milica je pogrešila što je pomenula i ja verujem da je neko naučio to - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga