AKTUELNO

Žestoko!

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg bračnog para, Dalile i Dejana Dragojevića. Na red da nominuje došla Sanja Grujić:

Ja ću krenuti od Dejana. Do pre 3,4 nedelje sam mislila da će se Dalila i Dejan pomiriti, ali od kako se družim sa njim i Aleks, shvatila sam kakav je on. On zna da odgovori, a ljude to pogađa. Milici su pojedinci dali vetar u leđa kako bi komentarisala Dejana i Aleks, a sve to zbog manupulacije da Mensur udari na Dejana i obrnuto, to je moje mišljenje. Dalila je dozivala Đedovića kako bi se lakše razvela, to je moje mišljenje‚- govorila je Sanja a Marko je pokušao da je prekine.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da komentarišem odnos Dalile i Dejana, to je bilo. Ja sada moram da kažem da je meni Sandra Rešić pretila, i rekla da sam ja uvežbala sve,a ja moram da je pitam da li je ona uvežbala padanje u nesvest kada je Dejanu bilo loše - rekla je Sanja.
Mene su naveli da sam Rijalti zvezda, a čime se ti baviš, zubna tehničarko, koja ne zna šta je to - rekla je Sandra.
Sandru boli jer Sanja prića lepo o meni - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene prozvala, a ona i dalje misli da Dejan gaji osećanja prema njoj. Gledaoci sve vide. Ja sam o Dlaili sve rekla, i naravno sačuvaću Dejana - rekla je Sanja,

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.