AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.

Je l' ti nedostajao Zola? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije mi nedostajao. Dok sam bila ovde sprdala sam se, ali sam shvatila da ispadam budala. Imam dosta kvaliteta, nije mi nedostajao. Više nikakvu komunikaciju nećemo imati. Kome može da nedostaje takav čovek? Jedino ako sam sadistas, pa sve to da mi nedostaje. Našla sam svoj mir, uživam sa Nenadom. On me je zamolio, pričali smo i rekao mi je da ako mislim da pravim takav šou, da neće da se vrati. Ne pada mi na pamet da pravim budalu od sebe na takav način. Sve to ide u pogrešnom smeru i kako se meni vraćaju emocije. Ne želim da me niko nadmudri, a on je u svkaoj sezoni, jer sam išla srcem. Beznačajan je ovde, priče su mu smešne, meni bar. Poleto je i umislio da je Filip Car. Ja sam sama sebi neprijatelj, a on pogotovo.
Žao mi je što vidim osmeh na Bebicinom licu, a nije ni svestan da možeš da postaneš dedica. Tvoj osmeh će biti kiseo - ubacio se Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto štitiš Miljanu i nećeš da kažeš šta se dešava između vas dvoje? - pitao je Milan Milošević.
Drago mi je što će nastaviti da funkcioniše kako je rekla... To bi bilo najbolje i za nju i mene. Što se tiče štićenja malo je glupo da se mešam u tu priču, besmisleno je da budem taj koji će nešto da pokušava. Neka ima nekoga uz sebe, zaslužila je da ima nekoga ko joj poklanja pažnju i ko će da je voli. Drago mi je da je izabrala srodnu dušu - rekao je Zola.
Pre ulaska rekla je da će od njega da traći neke odgovore, koji su ostali nerešeni. Mislim da je postupcima to traćila, kad je sabrala shvatila je da su jedan i jedan dva. Videla je da se ukućani okreću i da je oduđuju što to radi. Mislim da vidi šta je za nju najbolje - pričao je Zola.
Kako god da se okrene, ja sam na Miljaninoj strani. On je rekao da se neće vratiti, ako ona nastavi da se sprda. Miljana je poznata kao neko ko je šou. Da li su to neraščišćeni računi, verujem da ih ima. Zola je neko ko joj ne da konktretne odgovre. Ne traži samo Miljana kontakt sa Zolom i on joj se non stop obraća i smeška. On voli da ode u pušionicu kad je ona tamo - pričala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni poricao da smo se gledali i tražili razgvoor, rekao sam da je to bilo. Otkako se vratila nismo imali komunikaciju, pitao sam je samo "Kako si?" Čim se vratio u ovaj džumbus, pokazuje koja je veličina i pokazuje ljubav i ja tu aplaudiram. Želim im sve najbolje. Da nisam video, pomislio bih da je najjača ljubav između Romea i Julije, ali sad sam promenio - dodao je Zola
Našla sam pravog muškarca. Nije pravi ako ne sedi pored tebe kad ti je loše. Šta treba, žena da bude složavka, trći i traži novac da bi on imao? Nenad je pravi muškarac. Sigurna sam koga volim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.