AKTUELNO

Bolno!

U toku je emisija "Izbor potrčka" koju vodi voditelj Milan Milošević. Monika Jovanovksa je sinoć napustila Zadrugu i za vođu postavila Marka Janjuševića Janjuša. Na anketi za najnesrećniju osobu, drugo mesto je zauzeo Nenad Aldeksić Ša. Milan je reč dao Sandri Rešić:

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu je osoba koja je ovde mnogo propatila i koja je svoj ceo život dala u rijalitiju. Ja bih sada da podignem Sandru Rešić. Ša sde nalazi na trećem mestu kao najnesrećniji učesnik Zadruge - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega danas namerno izosatvala iz svega. Zna Ša da ja znam ali mi kaže da ga pustim. Da li ovo što se on trudi na silu ili ne, neka proba. Milsim da je apsolutno nesrećan, njemu nije žao ni para, on je kao Dalila. Njemu nije žao ni supruge niti bilo čega, mislim da je nesrećan ishodom. Dao je život na tacni, borio se, mučenik i nije imao više gde da se bori i nije uspreo. Veliki je poraz kad sve to prođeš i na kraju, nije ti žao. Mislim da ishod i kad sve vrati, gde sam opet sad, opet sam na istom mestu. On i da dalje sedi sam ovde, on je nesrećan ishodom. Kad dođe, kad sedne, nije to taj Ša. Vidi se tolika ta tuga u očima, da je to neverovatno. Prija ti Martina, i odgovara ti njena energija. Ona je takva kava jeste - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubila ga je Tarina diskfalifikacija. Bili smo u hotelu, ja sam ga bodrio. Mislim da je bolje ovo za njega, mislim da će se izvući. Ja mu kažem da krene koran napred ka Martini, mislim da je bolje i bolje - rekao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da treba da bude svestan da je dobio novu šansu da se vrati samom sebi i da napreduje u tom smeru, ja se nadam da će biti tako. Mislim da je dosta naučio u ovom odnosu u kojem je bio i mislim da ima dosat godina da ne bi mogla da mu se desi ista greška. Sve ga je u komletu koštalo skupo. Ljubav od stane nje mu je bila oduvek neuzvraćena, to je njega slomilo. - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku  teksta.

Autor: A. S.