AKTUELNO

Tenzija se ne spušta!

Nakon pauze za reklame, voditelj Darko Tanasijević je u emisiji "Izbor potrčka" podigao Marijanu Zonjić, kako bi prokomentarisala komentare Stefana Karića na raspodeli budžeta.

Marijana, Stefan je rekao da si ti devojka koja se najviše ponizila u sezonama u kojima je on učestvovao - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram tako. Ja sam slobodna devojka bila. Ove sezone nisam imala s*ksualne odnose, uvek sam se vraćala momku koji mi se sviđao, šta je problem? - pitala je Marijana.
Marko se vraća Marijani Zonjić po potrebi, a pre toga iskorišćava Viki. Isto je tako sa Aleksandrom bio iz inata, on je meni najodvratniji muškarac u istoriji rijalitija, da ne pominjem onog sa kim sam bila. Iskompleksirani ženomrzac. Nameštao je mečeve, u Švajcarsku ne može da se vrati. Žao mi je što Marijana se vraća njemu. Ali ne bih se složila da se najviše ponizila, ovde su ulazile gore - istakla je Miljana Kulić.
Znate u čemu je stvar. Marijana nije jedina cura koja se vraćala momcima. Oni svi imaju u glavi da Marijana to radi zarad kadra. Uhvate se Matore, Dejana, pa ispadne kadruša. Ja sam joj to pričao, ja sam uvek oprezan. Kao što je ona oprezna sa mnom. Ali Stefan je trebalo da kaže: "Marijana, smatram da si kadruša", a ne da se isponižavala - skočio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji drugari je zovu da peva, uvek su tu za nju, smatram da ako moji ozbiljni prijatelji imaju lepo mišljenje o njoj, da ona ima dostojanstva. Kako će je gledati ti ljudi kad radi ovo? - pitao je Karić.
Stefan je u pravu donekle, jesam se ponizila... - krenula je Marijana.
Marko, nije poniženje samo uvreda, poniženje je i ružno ponašanje, kad raskineš i kad ti se digne k*rac vraćaš joj se - ubacio se Đedović.
Hajde, Boga ti, ona se sad kao najviše ponizila... Ima 15 gorih. Nikoga nije ubila. Šta je toliko uradila? - dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona, nego ti! - poručio je Lepi Mića.
U nekim situacijama je Mateja bio gori prema Anđeli od mene. Kad hvatamo gramove, detalje, ja poslednji put kad sam imao lom sa Marijanom, nisam je ni vređao. Mateja je ismejavao Anđelu kako se ljubi, pričao da je psihopata, a to se ne osuđuje. Što Karić nije rekao Anđeli da se ponizila? - pravdao se Osmakčić.
Ti si rekao Marijani da možeš da je kupiš za par dinara - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, ove dve situacije nisu ni približne. Ja sam neko sa kim je on jedino bio u vezi, ne račun sa Anom na dan... Ti si ušao u vezu sa Viki, kao inat si upotrebio Aleksandru i Marijanu - počela je da priča Anđela.
Marijana ne, Aleksandra da - pravdao se Marko.
Ona se posle tebe muvala sa Dejanom, Matorom, zvali su je kadrušom. Kad su mene zvali tako? - poručila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.