AKTUELNO

Nasmejao sve!

U toku je emisija Pitanja novinara, Darko Tanasijević, dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znamo da ste ti i Miljana 'kumovi', kako ti se čini ona i njena 'bebica'? - pitao je novinar.
Veruješ li da smo Đedović i ja pričali kako bi voleli da su Miljana i Marija ovde. Gle čuda, ona se vratila i došla sa dečkom, a zamisli to nije Zola. Uvek sam govorio da taj odnos nije dobar uopšte, bio je užasan. Znam da ni roditelji to nisu podržavali - započeo je Janjuš.
Kako nije bio podržavan, njegova majka mi je slala poklone, ja sam bila 'zlatna koka' - prekinula je Miljana.
Eto, to nisam znao. Njima se odnos sveo na novac, samo je to bilo važno. Miljana nije bila svoja, a treba da bude 'Miljana Kulić' onakva kakva jeste. Što se tiče bebice, ja mislim da je ovo jedan od najboljih ulazaka ikada! Ove dve bebice! Mislim da će bebica za petnaestak dana oboleti i dobiti šećer. Moraće na svakih pet minuta da je gura i kupa svako veče. Mislim da bebica neće spavati ni dva sata dnevno, tako da mu želim puno sreće - nastavio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

On je na to navikao! Uvek je uz mene zaista, stalno vodi računa o meni - dobacila je Kulićeva.
Meni Miljana treba ovde i jako sam srećan što je ušla. Drago mi je da su Marija i Siniša zajedno i da je sve kako treba. Smatram da je najbolje da ona i Zola drže distancu ili da komuniciraju zdravo, ako to može, ako ne, najbolje da se drže podalje - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.