AKTUELNO

Bolna ispovest repera!

U toku je nastavak emisije "Gledanje snimaka" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Prikazan je klip na kom se vidi svađa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Nakon odgledanog snimka, Ša je prolio more suza, ljut je na sve što se izdešavalo u njihovom odnosu.

Koliko god je njemu teško, ja krivim njega, zato što, kada nekoga toliko voliš, nije ona dobra u odnosu sa njim! Da li je ona ološ, šta god da je, ako je ti ne činiš boljom, sklanjaj se! Zbog nje i zbog sebe! Ako je toliko voliš, sklanjaj se! Ne postoji šansa, da je ona njega volela, da se on sklonio, da bi presekao. Smatram da je velika greška, trebalo bi da budemo toliko jaki, da shvatimo kada treba da pustimo nekog - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su digli ruke, ja nisam hteo! Osetio sam i ljudsku potrebu, i ljubav i sve! Svako je samo iskoristi, jedino se ova kuća našla njoj i ja koji sam se dao sto posto. Podredio sam sve njoj! Sve bih isto uradio, sve bi isto uradio. Mislim da je došao trenutak da gledam samo sebe. Ne mogu da kažem da je ne volim, ali ne mogu da kažem da nisam jako ljut, zbog svega. Ja sam godinu i po dana sebe dao, svog života. Ovaj odlazak nje mi je naterao suze na oči - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ljut što je ona poslušala Martinu - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.