AKTUELNO

Šok!

Dejan Dragojević dobio je reč da komentariše ljubavni klip njega i Sandre Rešić.

Neporijatno mi je zbog Aleksandre, ali tu sam gde sam. Može da se priča šta hoće. Ja u Sandru nisam bio zaljubljen, kako drugi muvaju n znam. Kad sam krenuo da se oslobađam bio sam lud. Bilo je ovde još devojaka za koje su mogli da mi naprave gore snimke i možda više ljubavne. Nisam, niti sam ikad bio zaljubljen, niti sam ikad gledao nju tim očima. Nisam pričao ni sa jendom devojkom, osim sa njom, Markom i Sandrom. Imao sam mnogo vulgarnije fore swa drugim dvojkama, ali nema potrebe da se pravdam. Mogu ovde svakoga da demantujem, sprdali smo se i zato sam provodio vreme. Sve se promenilo kad sam upoznao Aleksandru - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U kom trenutku si osetio da ne želiš ovakav odnos? - pitao je Darko.
Kad je krenulo sve. Ja sam sad srećan i sad sam srećniji nego tad. Sad sam neko kome prija sve što mu se dešava, mogu da podnesem kritike i pokrenem sebe. U početku sam razmišljao, i imao strah od lepog, prepustio sam se i uživaj. Nisam imao doživljaj da su ovo specijalni trenutci i ne fali mi, imam šta mi treba. Da mi nešto fali verovatno bih se tu zadržao - nastavio je Dejan.
Fascinantno mi je kako jedan klip promeni mišljenje. Ja mislim da niti je Dejan zaljubljen u Sandru, niti ona u njega, bilo je posebno prijaterljstvo. Na kraju je zbog ljubavi sa Aleksandrom puklo. Ako on nije ubedio Aleksandru da je ovo prijateljstvo, to je problem.č Meni mogu sa Sandrom sutra ovakav klip da naprave, ali kakve ima veze kad znam da mi je ona prijateljica - pričao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.