AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću i zadrugarima je pušten prvi klip. Oni su imali priliku da vide kompilaciju momenata Sandre Rešić i Dejana Dragojevića, koji su napravili njihovi fanovi.

Reč je dobila Aleksandra Nikolić.

Ne znam šta da kažem, nisam nešto oduševljena. Naravno da mi nije prijatno, zato što kad se njihov odnos sklopi u ljubavni klip deluje da postoji nešto, kad ona priča kako ga zna. Nije mi prijatno... Drago mi je zbog njih, to su verovatno delići i postoji milion takvih klipova, očigledno imaju razlog da veruju u tu ljubav. Postoji ljubav, sa čije strane nemam pojma. Nisam ja osoba koja će dati realan komentar na ovaj klip. Osećam se odvratno kad gledam ovako nešto, ne znam kako bi se ljudi osećali da gledaju svog dečka na klipu, da stižu pokloni i da ona kači lisice - govorila je Aleks.
Pametnog čoveka ovo samo ojača, a poremeti čoveka koji nije siguran - dodao je Mića.
Ovaj razgivor je bio pre par dana. Ja sam pričala sa Dejanom i znam da sa njegove strane u ovom trenutku ne postoji ništa. Da li je on ranijer osetio simpatije ne znam, ali sad znam da nema ništa - pričala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad vidiš da Sandra stavlja do znanja i akcentuje njihovu bliskost? - dodao je Darko.
Eto, zna ga. Bilo bi nelogično da ga ne zna, koliko je vremena provela sa njim - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.