AKTUELNO

Haos!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditelja Ivana Šopić pročitala je pitanje za Nevenu Savić.

Tuguješp za Zolom, ali i se bacila Janjušu u zagrljaj - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni želi da mi nametnu, išli su kod Drveta da prduže zadatak, jer sam provalila da je fora. Ja sam sa njim u normlanoj komunikaciji, kao i sa svima u kući... On mi je rekao kao legendo izdrži, on je rekao da mi ništa nije uzeo za 8. mart, jer sam ja zazuzeta devojka. Zezala sam se i sve je bila sprdnja - pričala je Nevena.
Što si zamerila onda? - pitao je Karić.
Zamerila sam jer je to stvorenje koje nema ni gram empatije. Ja sam znala da se on sprda sa Irmom i da to neće biti nešto ozbiljno, možda neki se*s. On je pomislio da bih otišla u izolciju, pa za šta on mene smatra? Ja nisam znala za izolaciju. Meni je krivo samo što je on to pristao. Ja nisam otišla u izolaciji, nisam spihopata, igrala sam sa svojim društvom - nastavila je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka joj čast, ja sam njemnu glumu pimetio i kad sam ja u pitanju. Ja sam jasno i glasno stavio stvari do znaqnja, da mogu da se sprdam i zezam, ali ozbiljnije stvari me ne zanimaju - dodao je Zola.
Druže, ti si folirant ozbiljan. Prave veze i prave ljude doživljam one koji budu od samog početka sa jednom osobom i ne menja njih 14. Kad je znala da je zadatak, onda neka ih i prihvati - pričao je Janjuš.
Ja sam rekao da sam loš pokvaren i kvaran - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma nijhe imala lošu nameru, shvatila je da je pogrešila, kao što smo možda i mi pogrešili prema njoj. Nevena ti si pristala da imaš se*s sa čovekom koji ne želi vezu, a sad je problem što smo mi napravili šalu. Trebala si plakati kad je čovek sa kojim si imala se*s, rekao da je to neobavezno - pričao je Miki.
Meni je bilo samo da se on sprda sve vreme sa mnom... - dodala je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma je razotrkrila sve, ovo su muškarci koji se sprdaju sa ženma za dve hiljade dinara - ubacio se Đedović.
Irma je rekla da kad bude htela da me poljubi da će biti sikreno, pa vi vidite da li je to lažna nada ili ne - otkrio je Čolić.
Ja ne radim ništa na silu, sa mnom može samo iskreno. Ja sam s namerom rekla sve i Nevena zna sve - dodala je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.