AKTUELNO

Više ne želi da ćuti!

U toku je emsija "Pitanja gledalaca". Voditelja Ivana Šopić pročitala je pitanje za Mensura Ajdarpašića.

Da li ti želiš da kažeš Dejanu ko je Aleks i malo o Bujanovcu, ali zeznuo si se Dejan to zna - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi njemu mislite dobro, ja sam sam izneo mišljenje. Šta ja mislim o njoj, ja sam njoj rekao kad me je pitala nas "Nominacijama" i sinoć. Ukucajte moje ime i svakog odavde, ima list, postoje mnogi dokazi. Ja nisam ovde da razotkrivam bilo koga, niti da se bavim i dokazujem nekome ko je i šta je. Ja mislim da je Dejan nepromišljeno ušao u odnos i ne bih voleo sebe da dovede u neke situacije. Malo pre kad je od strane Filipa čuo komentar kad je bio vezan za nju - pričao je Mensur.
Što bi meni bilo neprijatno? - pitao je Dejan.
Da li će njemu to da bude prijatno i da li će doći do nečega? Ja sam dao primer njgove rekacijem gleda se kako će on da reaguje, a njemu to ne treba, Mi ne znamo njegove namere, ali čovek ne treba da dovodi u situacije da ranjava sebe - nastavio je Ajadrapašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod mene je sve transparentno, nisam ovde ušla i lagala, a napolju se4 oglasili ljudi. Ovde sam dve godine i neko ko je sa mnom nosi težinu - rekla je Aleks.
On nije glup momak, znam da je pametan, inteligentan i sposoban momak. Ja nemam ništa protiv... - dodao je on.
Što se tiče Aleks pričala sam o tom odnosu i kako vidim vezu nje i Dejana. Pozavajući Aleks, ona se trudi i nikad nisam videla da joj je ovako stalo do nekoga. Što se tiče Bujanovca i tada kad se borila protiv svega, Aleks nikad nije pokazala da je loš čovek. Nikad nisam čula da je morbidno vređala, osim što se u svađama sa devojkama branila. Mensur ostavlja prostora da možeš da tumačiš i ostavlja prostor. On misli za Dejana da su Marka i Sandra pravili žrtve, a onda je i Dejan to prihvatio - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On ima pravo da pokušava da komentariše dvosmisleno. Ja nemam potrebu to da tumačim, biti će on meni da ubaci crv sumnje. Ja mogu da kažem neka svako ode u policiju i izvadi izveštaj o sebi, pa da vidimo ko je gde. Neka radi svako o sebi, pa da se pravi slika i vidimo ko je kakav. Ne bih puno ulazio u tematike, on je rekao da moram da pazim za odnose ko kakvu poleđinu ima. Što se tiče toga u sve sam upućen i sve znam. Pokušavanja me ne remete, jer ja kad stupim u odnos, ulazim toliko duoboku d ane može d ame poremeti ne znam šta i zato nam je takav odnos, a da li to nekome smeta ili ne, ne zanima me - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.