AKTUELNO

Napravili šou!

U toku je "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o odnosu pevačice Sandre Rešić prema Dejanu Dragojeviću. Nakon vatrenog izlaganja Marka Osmakčića, reč je dobila i Viktorija Viki Mitrović:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona može da nastavi, ali ja sam u pravu za sve. Svi ljudi znaju je ona. A vi šatro verujte, ja u nju nisam zaljubljen. Ima dobro telo. obrve joj previše ovako, treba da budu na niže. Uvek sam govorio da nisam zaljubljen u nju. Ruž sam ti reko crveni nikako. Volim starije žene ali okej. Kosu pusti, nemoj da vežeš. Ona u meni vidi mladog momka koji ima žara i para... Ajmo dalje u tančine. Što se tiče nje i Anđela, oni bi se u prolazu da može da se ne sazna, oni bi se kresnuli. Možda i jesu, ugledan, fin momak. Napolju u prolazu, oni bi spavali... Pa, i ja bih malo. Ali kod mene njega fali malo žara. Bolje tako, voli i on stopala kao ja. Ja ću da završim, sredno s tim. Njemu je 29 godina, a meni 23. godine, ja neću da pričam, šta sam radio i gde sam bio. Sve radim iskreno - drao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni treba neko da se smirim, družiću se sa Anđelom - smejala se Sandra.
Njoj su na prvom mestu pare. Milane, što se mene tiče, imam dobro mišljenje o njemu. Da li je pametniji ili ne, otom potom - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.V.