AKTUELNO

Šok!

U toku je "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o odnosu pevačice Sandre Rešić prema Dejanu Dragojević. Reč je dobio Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću pričati o Dejanu, on nije na ovoj listi, ja ne ulazim u to da li je zaljubljena ili ne. Ona ima taj neki setan pogled. Ja nju zezam ali to je druga stvar. Činjenica je njena promena Dejanu, ako si čist nije bitan šta će ko reći. Samo oni znaju šta im je u glavama. Sandra nije glupa, ja bih mislio da su oni zajedno da sam video neki klip. Činjenica je da nešto ima. Sandra se promenila. Ako ja znam da sam čist, to me ne zanima. Nemoj da daješ materijal - pričao je Miki.
Odkud znamo kada je Dejan to izgovorio i da li je to izgovorio - ubacio se Đedović.
LJudi su nešto videli, ovo je samo potvrda bila. Ja to ne mogu da kažem za Dejana i Viki, a kod Sandre i njega to ima - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam naveo Sandru danas. Ako se ti dovedeš u tu situaciju. U jednom momentu ona je više pažnje posvećivala. Ako ona dođe do toga da mu se približi to je već nešto. On je našao drugu osobu posle nekog vremena. Kakva bi osoba bila ona napolju - rekao je Zola.
Kad su joj rekli da ide njen ljubavni klip, ona je izašla iz pušionice i krenula da gleda, a onda onaj ozbiljan pogled. Ona krije emociju, i to je okej što ne kaže da mu se sviđa. Bio je u braku pet godina i nije jasno da dobije emocjiu posle mesec dana - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.V.