AKTUELNO

Mihić izneo stvari o kojima je ćutao do sada!

U nastavku emisije "Gledanje snimaka", zadrugarima je na video - snimku prikazano kako Stefan Mihić ogovara MC Aleks i Nikolu Grujića Gruju, kao i njegovu ženu. Voditelj Milan Milošević je dao reč MC Aleks:

Ja mislim da sam ja mnogo blaga prema nekim ljudima. Ova tema je zavšena. Dečko se ugasio, nema ga nigde. Ovo je dečko koji je nekima rekao. Smrdiš na kilometar, meni bi bilo poniženje da sam bila sa tobom. Okupaj se pa ćemo pričati - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrš, je*em ti mamu! Jedni čovek koji priča istinu od početka do kraja sam samo ja! Nisi za rijaliti, ja jesam. Ja ne moram da budem u vezu da bi uspeo. Ja sam obrazovan i mogu da ostanem ovde koliko hoću, marš tamo! Meni je previše rijalitija i svega, ja imam posao i sve, ali sam ovde došao zbog novca. Pričao sam sa Markom šta se dešava u kući, pa sam se dotakao MC Aleks i Matore. Shvatio sam da budala govori sve što misli, a pametan prvo razmisli pa kaže. Mislim da je Aleks koristila Matoru. Čuo sam da mnogo ljudi sumnja u tu situaciju. Za mene je Gruja nenormalan i ne znam šta njegova žena radi - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.