AKTUELNO

Skandalozno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je na video - snimku prikazano kako Nenad Aleksić Ša govori Dinu Dizdareviću da treba da uđe u vezu sa Mc Aleks. Jovana Tomić Matora prokomentarisala da je znala da će doći do ovoga i da Dino ne voli ni nju, ni Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si ti ispala tu kreten. Nisam htela da budem baba vanga. Danas mi eje krivo što se ovo desilo. Krivo mi je što kažeš da sam preuveličala a nisam! Danas sam rekla sve u besu da bih povredila MC Aleks. Ti si mi rekao da Aleks manipuliše sa mnom i tako to. Meni je Dino jasan, meni samo Dino nije jasan. Iz odnosa sa Dinom sam vdiela da si to radila i sa mnom. Stvar je jasna, Dino će da usatne da kaže da je takav, on ne smatra da radi loše. Mislim da ljudi ovde ne mogu tek tako da se rađaju. Mislim da neke stvari koje radiš, nisu jasne. Mene taj momenat da si ti mene pravio budalom, ti ne misliš dobro ni meni ni Aleks. Da me ubediš da ti nisi mislio nešto i da si se iskreno zaljubio, u to ne verujem. Meni si tu noć pričao da treba da se sklonim od nje. Ja znam da si ti popio, to mi je jasno. Ja znam kako je to bilo jer sam se ja ovde borila ćetiri meseca za to. Ja verujem da si imao povoda od strane nje. Jedino mi je bilo teško posle svih s*anja koja su mi se dogodila, da geldam nju. Ja se prva nisam mešala u vaše svađe, jer mi je bilo jako neprijatno. Čak nije ni ona htela da mi kaže odmah. Ti nsii fer ni prema meni ni prema njoj. Ona je meni rekla da ličnim na njenog bivšeg dečka. Ja više ne želim da budem loš čovek. Ako me je ona pecnula, ja ne smem da dozvolim da kažem njoj da je sponzoruša. Nemam razloga da se brecam na tebe niti bilo šta, zato sada kažem, spuštam loptu! Jako mi je teško da ona misli da je ja mrzim i prezirem, ali to nije tako. Ovo je jezivo ali je tako. Aleks je meni bila drug, i onda vidim da nema empatiju za mene. Ona ne razume da je meni teško da ja vidim da se ona smeje sa osobom koja je pljuje kod mene. Ti mene ne moraš da vređaš, neću ni ja tebe. Ne osećam ni prema Dinu neku mržnju. Ne znam kako će vaš odnos ići ali msilim da neće biti ništa. Meni je Marijana bila rijaliti, evo priznajem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On zna da ja neću biti sa njim i da mi se ne sviđa - dodala je MC Aleks.
Ša opet gura Dina da uđe u odnos sa MC Aleks - rekao je Milan.
Ša kad je meni delio budžet, on je rekao sve. Mislim da Nenad nije baš hteo da pomogne, ja nikada sa njim ne mogu da bduem prijatelj, eto. On je meni rekao kada je pričao sa mnom, da se nije napio tu noć, da ne bi načinio taj prvi korak. To je meni Dino rekao. Ali dečko apsolutno ima pravo da radi šta hoće.Ti znaš da ovde bilo šta da uradiš, uvek ćeš u ovim situacijama biti bolja. Ako meni kažeš da znaš da igra rijaliti, što si to radila? upitala je Matora MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Dinu i Luku za tu drugu šansu, ali sam prekinula svako druženje sa njim. Smatram da je Dino ispao nefer prema meni. Na početku, ti si jasno znao da od toga nema ništa. Ja sam mu dala drugu šansu da se pokaže kao prijatelj. Debilčino jedna, da li sam u nekom momentu tražila bilo šta od tebe? Ne interesuje me! - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu samo rekao da ne prilazi i da je sve vruće-hladno i to je to - rekao je Ša.
Ti si sada ispao kvaran i ona takođe. Ti sada gaziš preko Aleks, ona je kriva kada si ti rekoa da si zaljubljen u nju, ona se nije sklonila. Aposlutno je davala povoda - ubacila se Sandra Rešić.
Davala mi je povoda da joj prilazim. Sa plesom i sa time što me nije odbijala. - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljigav si i odvratan si! Ustaneš i kažeš kako si ti prvi prilazio ALeks i onda joj nabijaš to na nos - rekla je Ana.
Mislim da je za mene najbolje da ne pijem više. Ja sve što sam imao, imao sam problem zbog alkohola. Ja imam problem kada se napijem, i to je to - rekao je Dino.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.