AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje je bilo za Moniku Jovanovsku.

Da li si se uplašila emocija za koje si sad sigurna da ih imaš orema Nenadu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne postoje nikakva osećanja, taj što ga volim, zna da ga volim - rekla je kratko Tara.
Kad je došlo do najgore svađe i da je on nju vređao i zaklinjala se da neće progovoriti, ona je preko svega toga prešla. Zakletva je bila da nikad u životu neće progovoriti sa njim, osim za crnim stolom. Ako nemaš emocije, nećeš dozvoliti da se to desi preko dva dana. Ona sigurno ima emocije, Ti se ili sprdaš ili imaš emocije, ne postoji druga varijanta - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To vozite, kad mene nema, a sad vožnja u prazno - odbrusila je Tara.
Tvoje jeftine priče, oričaš sa Carme do sedam ujutru, kad nije u komunikaciji sa Dalilom. Pokazala si sve što pričaš, devojka mene zove i bude me iz sna da pričam sa tobom, da bi sledeći dan glumila dečkića iz kraja. Gluma i fore da bih ja obratio pažnju i da bi mene napravila ljubomornim. Ti ne bi radila stvari koje radiš, nego bi plovila kroz ovo. Stvari koje mene indirektno ubacuju u priču daju mi do znanja da me ne voliš, mene isto boli ku*ac za tebe, Kad ti pričaš o horoskopu? Ležanje u krevetu daje za pravo ljudima da se polemiše i mene ubacuješ u priču. Da nećeš pruču sa mnom skinula bi me sa ku*ca - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Deteljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.