AKTUELNO

Oduševila sve performansom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anu Jovanović i Dina Dizdarevića.

Da li možete da ponovite šta ste pričali za MC Aleks i Matoru? Da li namerno od Matore pravite psihopatu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako smo se vratili sa žurke, seli smo i pričali. dino je došao i 45 minuta smo seli i samo smo pričali o Aleks. Čak i kad sam htela da prokomentartišem Deniz, on je rekao da je mnogo zaljubljen u nju i da se on njoj ne sviđa, ali da delima pokazuje drugo - pričala je Ana.
Poenta je šta Dino priča, a mene nema na žurki - vikala je Matora.
Rekao je da se Aleks plaši Matore i da bi ušla sa njim u odnos, ali da se plaši nje. Mnogo smo pričali, nešto nisamni slušala, jer su ulazili drugi ljudi. Glavno je da je zaljubljen u nju i da ona kaže da nema emocije, ali da delima pokazuje simpatije - nastavila je Jovanovićeva.
Pošto sam psihopata, to ćeš i dobiti na delu - odbrusila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne sećam, kad dođem ovde ne sećam se. Ja ne mislim da je ona psihopata, ali ako sam rekao, rekao sam - pravdao se Dino.
Moja borba sa dve moždane vijuge, čovek je reako da je to rekao, ali ne misli. Promišljeni ništa ne rade, ne flertuju i Mateja je sasvim slušajno to primetio. Tu je sa leva strane, bicepsi i huantina, koja igra i gleda, ali joj se on ne sviđa. Imala je priče i ona to ne želi, ali ona kaže "Ti i ja smo savršen par" - pevala je Matora i izvodila plesni performans.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi moji, kauboj opet jaše i od sada ja pokazuje zmijsko telo. Priče psihopate i to, dosta si laprdao. Što se tiče Huanite, ona zna šta on radi, njih interes spaja. Priče gledanje za stolom, prošla sam prošle godine. Ne, cela kuća laže, njoj se ne sviđa Dino, slušaj pesmu i to - nastavila je ona.
Išla je pesma i zna se da će se izgvoriti "mi smo savršen par", ona poziva Dina, stajao sam pored i on ništa nije uradio. Dino skočio i pita me da li je on lud i kaže da mu niko ne bi verovao - pričao je Mateja.
Kome ja branim da radi bilo šta? Ne mogu ja njima da smetam. Ako imate vaše račune, nema Matore - vikala je Tomićeva.
On je meni pokazao, a ti to nisi mogao da vidiš. Nisam u fazonu da sluša pesmu i da smo mi savršen par - ubacila se MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.