AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Stefan Mihić i Nikola Grujić Gruja nastavili su svoj razgovor u dnevnom boravku. Gruja je izneo šok detalje o porodici i Mimi, Stefan ga je posavetovao.

Da je meni moja starija ćerka ovde, ja ovu devojku ne bi video ovde. Kao da su na svemiru, opšte nemam osećaj. I kao da ih nisam video deset godina. A stariju ćerkicu mogu da zamislim, ali glasa ne mogu da se setim. Da ja vidim ženu, onda bi bila druga priča. Imam bledu sliku porodice a jasnu sliku ovoga ovde. I tu se moja slika razilazi. Da sam video moju ćerku, ne bih pomislio na Mimu. Ali ja nikoga ne vidim i ne čujem, sem Mime - kazao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god sam tebe video sa njom da pričaš, uvek ti kaže da si psihopata i da se skloniš. Je l' si ti siguran da ona oseća isto što i ti? - upitao je Stefan.
Siguran sam u njena osećanja. Ona ne želi to da pokazuje i zbog njenih i zbog mojih. Kad legnemo, druga priča i kad smo sami.
Tvoj otac tebe voli, tvoja deca tebe vole. To ti niko ne može oduzeti! Ja ne mogu da verujem u koju si situaciju sebe doveo. Ja imam visoko mišljenje o sebi, znam kakv sam. Ja mogu da osetim neke stavari, dobrotu kod neke osobe. Ja znam da ti nisi nikada z*jebao nikoga u životu. Ti si dobar čovek ali si loš za sebe - rekao je Mihić.
Desila mi se greška i sada sam najlošiji čovek na planeti. Nikada nisam prvi vređao, nikada nikom nisam ništa loše uradio, nikada! Ne postoji osoba koja može da se požali na mene - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.