AKTUELNO

Pokajao se zbog ponašanja prema njoj!

Nenad Aleksić Ša nastavio je sa podelom, pa došao do Đoleta Kralja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada idem do njega i dajem mu mali budžet - nasmejao se Đole.
Bar iz poštovanja prema Tanji. Ko je prvi skuvao kafu Moniki? - žalio se Đole.
Dobro, hajde, dodaću ti malo. Kao detetu da dajem pare. Prema meni si skroz okej, imamo kul odnos iako se ne družimo - našalio se Ša.
Ja slušam tvoje pesme već 12 godina, to je za poštovanje - nastavio je Kralj.
Nisam neko ko deli savete, jer da umem i sebi bih dao par komada. Nisi neka cica maca, umeš i te kako da budeš bezobrazan... - naveo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Reper je došao i do Marka Janjuševića Janjuša.

Nikada nisam jednu lošu reč rekao prema tebi ikada. Iznervirao si me mnogo, ponašaš se kao civil a ti to nisi u ovoj igri. Obratio si mi se kao neko ko je prvi put ušao. Svestan sam da mi govoriš sve i svašta, nazivaš me raznim imenima. ali znam da to govoriš za moje dobro. Ali ja sam neko ko ne voli da mu se pametuje, volim da udarim glavom o zid. Drago mi je što se nisi naljutio na mene i što imamo okej odnos - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Na red je došla i Sandra Rešić.

Zanš da si mi draga, znaš da volim da te zagrlim, baš te gotivim. Napolju smo bili u konfliktima, čak si me polila i vodom - smejao se Ša.
Imaš sreće što nisam imala domestos u ruci - našalila se Rešićeva.
Znaš mi slabu tačku, umeš sa mnom. Zaslužuješ da te odblokiram, zaslužuješ brdo cigara, Cici sam se već izvinio. Kod mene ćeš biti uvek na velikom budžetu - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.