AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija Pitanja novinara, Darko Tanasijević postavio je novo pitanje Nenadu Aleksiću Ša i Moniki Jovanovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li shvatio sada da si se ogrešio o Moniku? - upitao je Darko.
Ja sam joj rekao da sam se poneo užasno. nijednom me nije ponozila, nije me blatila, nije ni jednom izustiola lošu reč o meni. Zaslužio sam, ali eto. Dodvoravao sam se osobi koja mi je radila najgore stvari. Najžalije mi je što sam to uradio! Pa geldaj, ja kažem da je klasično druženje, pričamo o komunikaciji koju smo imali napolju. Ne pljuje Taru ni jedne sekunde, kaže mi da treba da skupim snage da nasatvim dalje. Ne nameće mi se. Priča mi normalne i zdrave stvari. Kako treba žensko da se ponaša, tako se ponaša - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam kao da mi je porodica a ne znam zašto. Ne mogu da objasnim to. ja sam mu rekla da nije taj čovek koji je bio napolju, kad sam došla ovde. Nisam mogla da verujem šta mi je pričao. Ali ja sam tu. Ja mu pričam da treba da radi na sebi, ja hoću prijateljski odnos. Ne znam šta može da se desi, svašta nešto - rekla je Monika.
Nikad se ne zna! Nasmeje me i lepa je! Ja sam trenutno malo više isktraumiran, nisam neke stvari očekivao. Do skoro sam bio u odnosu. Došlo je vreme da je dam nekom šansu, ja zaslužujem da mene neko voli! Ceni to što jesam, i vidi dobro osobu u meni! - rekao je Ša.
Zavisi kakva ti je veza. Ja sam bila sa nekim ko me terao da radim nešto loše, ali imala sam i veze gde sam bila mirna! Ša me radi na mirnoću! Ne izaziva mi nemir nego se osećam smireno! - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.