AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip, a imali su prilike da vide razgovor MC Aleks i Jovane Tomić Matore.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću.

Ideš za nečim što ne posotji, a Aleks ide i pravi se luda, opet. Čudiš se što daješ lažnu nadu, a po meni je i ovo jedno od većih davanja lažne nade - rekao je on.
Ovo sam mislila u nedelju, mišljenje mi se promenilo. Posle ovoga se desio izbor potrčka i izneću sutra mišljenje. Ne smatram da ona oseća bilo šta, ona ne smatra da je kriva. Ona govorio jer zna je pogrešila i da će klimanjom glacve preći na drugu temu. Naš odnos je ličio na sve osim na dve najbolje drugarice. Krenula je spontana priča, kad je videla kako se osećam... Nastavile smo razgovor, dva puta su joj zasuzile oči, ali ne verujem ni u to. Sutra iznosim mišljenje i želim da završim - pričala je Matora.
Ti si mislila da možemo da spustimo loptu, ne bi moglo - dodala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mislila da ćemo moći da se družimo, nego da nemam taj prezir. Nisam ravnpdušna, ali više radi gnev i razočarenje. Treba da se prašta i da se mire, ali ovde je jače bilo... Ona je čekala moju grešku, jer sam bila mnogo dobra prema njoj i ona nije mogla da prekine taj odnos - nastavila je Matora
Bila si mnogo dobra i nisam htela da budem surovo iskrena. Nisam čekala trvoju grešku da bih se razišla, negp sam ti rekla. Vidim da si se ti promenila i da mi ne veruješ, imaš pravo. Ja tebe ne mogu da ubeđujem - dodala je MC Aleks.
Nenad Aleksić Ša i izolacija su me spasili, jer bih ja sigurno popustila i vratiila se u taj odnos - istakla je Jovana.
Ja ću ti pomoći i biću još prisnija sa Dinom, pa da ti se zgadim - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U utorak na žurki sam svedočio da Aleks nije ravnodušna prema Matoroj. Ne mogu da provalim da li je iz igre osetila emociju. Ona ljubomoriše Matoroj - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.