AKTUELNO

Iskreni razgovori!

Na samom kraju radio Amnezije, Nenad Aleksić Ša ugostio je i MC Aleks i Dina Dizdarevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ste posle sinoćne žurke? Da li se nešto promenilo u vašem odnosu od kad ste postali potrčci?- pitao je Ša na samom početku.
Ja sam malo loše, više sam malo popila sinoć, pa danas preživljavam danas - odgovorila je Aleks.
I ja sam loše malo. Ne menja ništa, samo malo više pričamo i više smo budni - smeškao se Dizarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo li da očekujemo, da iz ovog prijateljstva izađe nešto više? - nastavio je Ša.
Kada je meni Dino rekao da mu se sviđam, rekla sam mu da mi se niko ne sviđa u kući i da ne mogu ništa na silu da radim. Ne bežim od emocija, ali za sada mi se niko ne sviđa i ne planiram da užem u vezu ni sa kim, možda ako uđe neko nov. Dino je zgodan, dobar, lepo đuska... Nismo do izolacije ni uspeli da se upoznamo kako treba. Dala sam mu šansu u tom druženju sa mnom, da vidim kakav će biti sa mnom posle svega što je rekao o meni i stao na Matorinu stranu. Svako ima prava da kaže da sam folirant, jer nisam neko ko je pokazao u tom odnosu sve kako treba... - govorila je Aleks.
Da li si spremna da upoznaš nekog novog Dina? - nastavio je reper.
Ja ne mislim da je on u dubini duše loš, neće on da napakosti. Mislim da je generalno dobar, ali možda oko sebe nije imao krug ljudi koji bi mu ukazao na neke greške. Na primer, u odnosu sa Matejom, vidim da je iskreno tu, uvek je uz njega i nikad mu nije ništa teško - odgovorila je.
Moji prijatelji napolju znaju kakav sam ja. Moja familija takođe, oni su ogledalo kakav sam ja - dodao je Dino.
I ja sam jako vezana za moje, uvek osetim kako su i nikada ne grešim. Vidim koliko se on trudi, zbog njih. Ne može biti loš čovek ako na takav način razmišlja... Ima pogrešne postupke, ali to se može promeniti - govorila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja za 32 godine nisam bio u situacijama u kakvima sam bio ovde, tako da mi treba da se naviknem... - dodao je Dizdarević.
Meni je zaista žao, iz dubine duše, da sam nekoga povredila tako, nije mi bila namera - rekla je Aleks.
Da li misliš da može da se desi da Aleks kod tebe prepozna pravog muškarca? - pitao je Nenad.
Nastaviću da se družim sa njom, pa ako bude nešto bude. Ona je meni fina cura. Bolje mi je druženje sa njom ovako, nego nečija veza ovde... Uvek ću biti iskren sa njom. Rekao sam da ću se promeniti, evo, sinoć sam samo sa njom igrao i ni sa jednom drugom - odgovorio je Dino.
Samo bih zamolila sve, da ne gledaju kao sinoć, bilo mi je jako neprijatno. Nemam problem generalno, ali ti pogledi su užasni - dodala je Aleks.

Jovana Tomić Matora, tokom njihovog izlaganja je psovala i negirala sve što su ispričali.

Se*e mi se i ke*a od ove priče. Šta sam ja sebi dozvolila, da mene jedan retardirani dečko komentariše sa ovom... Jao Bože! - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.