AKTUELNO

Oduševljen!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o anketi "najlojalnija" osoba, zadrugarima je saopštio da se na trećem mestu nalazi Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće me to treće mesto, to je osobina koju najviše cenim kod ljudi i ponosan sam što sam na trećem mestu. Mislim da su gledaoci merili sve po malo, prijateljstvo i ljubav. Mislim da sam lojalan i ovoj kući - rekao je Karić.

Na drugom mestu se nalazi Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi je drago, to je verovatno zbog Mateje, neću biti lažno skromna, mislim i sama da jesam, tu bih uvrstila i to što sam rekla porodici, održaću sva obećanja - rekla je Anđela.

Prvo mesto i titulu najlojalnijeg ukućanina je poneo reper Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala, ja mislim da jesam, to je vezano za ovaj odnos, od Zadruge 4, napolju, ovde, ja kada volim sam takav. Imao sam i kikseva i tako. Smatram da jesam i drago mi je što sam izabran za ovu titulu, ja nisam upoznao osobu da je nekome ovoliko posvećena - rekao je Ša.
Jeste lojalan prema ljubavi svojoj, ali ja pod tim ubrajam i neke stvari za prijateljstvo, treba da neugrožava neke stvari na televiziji. Što se tiče mene bio je predan i lojalan samo u ovoj ljubavi - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.