AKTUELNO

Stavio karte na sto!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Nenada Aleksića Ša. Sledeći mali budžet dobila je MC Aleks.

Mogu da ti kažem da si se ogrešila i da se trebala drugačije da postupiš prema Matoroj. Tvoj i moj odnos je super, ali moram da ti zamerim nešto, a to je stvar koja mi se nije svidela jer volim Matoru - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dobila je Milana Šarac.

Tebe gotivim, to zna i Tara i moram da ti se opravdam. O tebi sam imao užasno mišljenje, bila si mi odvratna i nisam mogao da podnesem tvoje ponašanje. Tvoj odnos sa Grujom, pronašao sam se, jer zbog nekoga nešto uradiš, a taj ode i nervirala sime užasno. Non-stop sam te ogovarao, možda ni ne znaš. Kako je vreme odmicalo skapirao sam da nemaš lošu dušu, ali jesi malo pokvarena. Ne radi se to iz sprdnje, nego iz ljubavi sa čovek zbog koga si nešto veliko napravila. Ako se volite, borite se za to - pričao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dobila je Ana Spasojević.

Ana je devojka sa kojom se malo na*ušavam, a malo mirim. Sa njom svakog trenutka mogu da se iz*apušavam, kao da se mrzimo. Ne mislim tako, ali to je trenutak. Ono što sam tokom dana sa tobom, to sam pravi ja. Okej smo, ali znaš da kad imam hranu, jedi sa mnom. Imaš pravo da se ljutiš - objasnio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.