AKTUELNO

Slomila se!

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlojalniju i najnelojalniju osobu. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević dao je reč Sandri Rešić.

Kad je pročitao pismo prvi put sam pomislila na sebe. Osećam i veću krivicu nego što sam kriva, za bilo kakvu patnju. Od sinoć mi nije kako treba i mislim da moj postupak nije bio dobar. Miki je bio u pravu, ali mi način na koji je postupio nije bio dobar. Matoru i Karića sam navodila, ne bih sad vezivala lojalnost ljubavnih odnosa. Karić prema prijateljima, znam kako ljudi koje steke, gledaju na tebe i sa kolikim poštovanjem. Neću da budem licemerna i navodim Matoru, navešću Đedovića. Što se tiče najnelojalnije, mene nije strah da navedem 90% vas. Prvi put ću iskoristiti priliku da navedem sebe, zbog krivice koju osećam - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila MC Aleks.

Ima par osoba koje su lojalne u prijateljstvu i ljubavi. Đedović je specifična osoba, kad dozvoli da mu neko priđe mislim da je zaista lojalan. Milica prema Mensuru, Karić prema Jovani i prijatlejima, Anđela prema Mateji. Navešću Đedovića, nije da se uvlačim, zaista to mislim zbog postupaka. Za mene je Jovana ispala najnelojalnija, svi znaju šta se izdešavalo - govorila je Bajićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Stefan Krstović Krle.

Mića je lojalan samo ako si iskren i nelažeš ga. Što se tiče Karića lojalan je u prijateljstvu i prema devojci. Neka je Stefan na prvom mestu. Što se tiče Matore, ona jeste lojalna dok nie zaljubljena. Njoj kad god nešto kaže u poverenju van stola, kad se raspravlja sve oda i kaže, a to ne sme da radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.