AKTUELNO

Da li je ovo očekivano?

Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević je izneo svoju nominaciju i prokomentarisao Nenada Aleksića Ša i Moniku Jovanovsku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja tu dužio. Što se tiče Nenada u super smo odnosima, neću ga komentarisati jer on ne prihvata kritike. Uvek misli da je u pravu. Ako je lepo njemu i meni je, zašto bih se mešao u sve to i svađao se sa njim. Stariji je od mene, neću da mu pametujem, ako tebi prija prst u oko nije problem. Što se tiče Monike svesno je ušla ovde, na sve je bila spremna. Nikoga ne žalim u ovoj priči. Tara ima emocije prema njemu, dok smo se družili, spominjala ga je... Ja ću poslati Nenada u izolaciju, daću joj šansu da ostane i pokaže šta ima... - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa većinom zadrugara... Neki ljudi su pričali jedno meni ovde a sa strane sasvim nešto drugo. Nisam navina ali se jesam pogubila. Mislim da ću se ubrzo vratiti u normalu - izjavila je Monika.
Ja ću se zahvaliti svima koji su me sačuvali, ali i ove druge, nikome ništa ne zameram. Drago mi je da su shvatili da nisam baš dobro u glavi - nasmejao se reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je i zvanično saopštio da je od strane zadrugara Monika Jovanovska prva nominovana zadrugarka, a onda je otkrio i koga je publika izabrala da joj se priduži u nedelju u borbi za opstanak u Beloj kući.

Milan Milošević prozvao je Tanju Jovićević i Nevenu Savić.

Ide mi se kući iskreno, pala sam u neku malu depresiju, izgubila sam se - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon prozivanja i Ane Spasojević, Milan je saopštio da ipak Tanja Jovićević ide u direktnu borbu za opstanak.

Očekivala sam već neko vreme, spremna sam da uzmem život u svoje ruke - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.