AKTUELNO

Šok!

U večerašnjoj emisiji "Nominacije", koju vodi voditelj Milan Milošević, zadrugari će izabrati koga će sačuvati u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević za "potrčke" postavio je Nenada Aleksića Ša i Moniku Jovanovski, voditelj je reč dao Filipu Caru koji je sačuvao repera, dok je Stefan Karić dao prednost novoj zadrugarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa evo ja ću krenuti od Monike. Ona kad ušla, bila mi je zanimljiva. Bilo mi je žao zato što sam video da su svi napali nju, valjda zbog Tare. Ne volim da neko ko uđe u kuću bude odmah kao džak za iskaljivanje besa. Mislim da bi Monika trebala da se trgne malo. Niko ovde nije za žaljenje! Mrzim kad nekog treba da žalim, ne volim to. Monika, msilim da nikome ne treba da bude žao tebe. Možeš ovde da nađeš i prijatelje i partnera, trgni se. Nemoj da se razočaraš ili da plačeš. Ja ti želim sve najlepše! - rekao je Car za Moniku Jovanovsku.

Foto: TV Pink Printscreen

Msilim da je Ša prvi čovek kojeg sam upoznao iz rijalitija. On totalno nije normalan. Ovaj prostor ga napravi još luđim nego što jeste. Ne znam šta se mora desiti da on o*jebe od nje! Neko ko je uspešan u poslu dozvoljava stvari koje nisu potrebne! Mislim da pet meseci nećeš izdžati u ovom gasu! Msilim da tebi, ovakav odnos, ovakav tempo, nećeš izdržati, moraš da dođeš sebi! Čovek je satkan od Tare Simov. Ne mogu poslati Ša, poslaću Moniku! - rekao je Filip za Nenada.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Monike. Osoba je koja mi je najbrže postala draga, nekako je umiljata, slatka, simpatična. Nadam se da me neće izneveriti. Posle svega mi je žao, stao sam uz nju kao brat, kao da mi je sestra, tako sam nastupio prema njoj i ona je tako postupila prema meni. Ja nju gledam kao da se znamo duži vremenski period. Nisi normalna što si ovo uradila. ti to znaš. Zahvali se Bogu, ko zna zašto je to dobro. Mislim da je sota stari od nje. treba joj mlađi dečko. Budi to što jesi, pokaži ko si i šta si! - rekao je Karić za Moniku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko pričao da ću nekom da glumim pačeta, uz čije sam pesme odrastao. Nas praviš budalama iako to nismo. Vidiš da srljaš u propast, u tu bankinu koju napominješ! Niakda se on i ja ne bi pobili, ja ga gotivim! Ti pokazuješ da nisi stipsa, ja to najviše cenim kod ljudi. Mislim d asi čovek sa velikim srcem, samo si se malo pogubio. Mislim da ćeš mi jednog dana reći da sam za sve bio u pravu. Hoću da ovoga puta dam podršku Moniki zato što želim da aosatne ovde da se pokaže na drugi način. Šaljem Nenada, osatvljam Moniku.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.