AKTUELNO

Neprijatna situacija!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Marka Osmakčića.

Priđi Makici i zagrli je, kreni već jednom u vezu sa njom. Šta će ti nesrećna Viki kad sama kaže da može da se je*e sa kim hoće - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Popričao sam sa Marijanom, ona je meni uvek interesantna, koliko god zna da ima pogan jezik. Na neki način mi je draga, nije totalno zla. Šta bi bilo za tri, četiri meseca, ne ulazim. Ne mogu da kažem da je juče bila greška, radilo mi je se u momentu. Bilo mi je dobro, a ispao sam nekorektan. Da ulazim u vezu sa Marijanom, ako prvi put nije valjalo, neće ni drugi biti bolje - govorio je Osmakčić.
Zamisli da je kontra, da si ti ludo zaljubljen, da isto osećaš kao Viki prema tebi, a da u njenom životu posotji bivši i da tkao otvorneo priča. Da li bi poludoe? - pitao je Miki.
Ja sam bio zagrejaniji od nje i možda ima više pažnje i emocija. Izgubila je poštovanje davnih dana, zbog nekih stvari. Ja sam njoj govorio milion puta d ima dve opcije ili da prihvati kako jeste, ili kaže doviđenja. Ja sam rekao da nju volim, ali mi se ona svidi - dodoa je Marko.
Onda ti je veza neiskrena, veza ti je go*no - istakoa je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.