AKTUELNO

Skandal!

Počeo je porodični sastanak gde će svi zadrugari imati priliku da komentarišu međuljudske odnose u kući. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević je dao reč Stefanu Krstoviću Krletu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene si iznerviala kad je stigla pica. Moja stvar je da li ću dati nekom ili neću. Moja stvar i moja briga. Ti mene očima ne možeš da vdiš, ja sam to osetio. reko je Krle.
Moje mišljenje o tebi se menja, ali ja nikoga ne mrzim! Ja sam čula da me ne možeš gledati očima - rekla je Aleks.
Nikada te nisam ogovarao, ako jesam, neka neko ustane da kaže - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje se menja od sitacije do sitacije. Kroz neke situacije sam videla da si kao potrčko Stefanu, ali posle ste počeli da se družite pa sam promenila mišljenje. Moraš da postuješ i ceniš žene! Je l' smo mi okej ili nismo? - upitala je Alkes
Jesmo, okej smo. Ja kada se osetim poniženo, ja ne gledam način kako ću da uadrim, gađam najgore! - rekao je Krle.
Ružno je što Deniz priča da ja nju mrzim. Nemoj da pričaš da te mrzim po kući, kad te ne mrzi - Krle je rekao Deniz.
Ma da. Ti si heo samo s*ks sa mnom, ajde bre! -odbrusila je Deniz.
Imaju ljdi koji mi se uvlače u d*pe. Nisam se mešala, ovde sam ja prelazila razne konflikte. Imam problem što je Dino pričao da Aleks nije za mene, za da je ovakva-onakva. Malo mi je čudno što se distancirao i od mene i od Dalile. Ja samo da kaže, moram da upletem i Aleks u ovu priču. Onaj ko ima loše mišljenje o Mc Aleks, dođe kod mene i kaže mi! Aleks mi je govorila da je Luks muvao svaki dan - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku teskta.

Autor: A. S.