AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emisija "Pretres nedelje". U Beloj kući opšti je haos zbog odnosa Nenada Aleskića Ša, Monike Jovanovske i Tare Simov.

Nisi je ispoštovao, jer smeta Tari - rekao je Karić.
Volim Taru, a njoj je do rijalitija. Budi žrtva, tek ću da te napadam. Non-stop sam se inatio i neću na silu da budem - besneo je Ša na Moniku.
On ovo radi zbog tebe, jer si mu ti zamerila druženje - nastavio je Stefan.
Ceo sto je rekao da sam psihopata, ako nastavim odnos sa njom - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušla sam jer si me dozivao! Pričao si da voliš Taru, a dozivao me da uđem - pričala je Monika.
Neću da mi se igra rijalitija, ja sam rekao svoje... Opet igraš rijaliti, Sandra - urlao je reper.
Je l' i Stefan igra rijaliti? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je koliko voli Taru, koliko si opsedut. Očigledno je popunjavala prostor, video si njene oči u Tarinim. Ovde nisi ušao zbog love kao što si rekao, nego zbog Tare - govorio je Karić.
Ja sam sve vreme iskrena i rećiću da je ušao zbog para i da neće nikako da se pomiri sa Tarom - doala je Monika.
Čemu potrebe da lažešš nas? Prvo jutro mi je rekao da se istopio i da ga je češkala i da se zaspao kao beba. Onda ti meni nisi prijatelj. Ako gledaš da ću ja Tari nešto da prenesem - pričao je Stefan.
Čekala sam momenat da me uvrediš, znala sam da će doći taj momenat. Tari sam govorila da ne radi te stvari, jer nisi dobro i da ne bude kvarna. Devojka ne može da te smisli očima, govorila sam ti za tvoje dobro. Pričao si da se upoznap ribu kao avion, zgodnu i lepu. Pričao si mi za Moniku, da je ribetina i da ne može da veruje kakvu je upoznao, pametu i lepu. Rekao je da bi najviše voleo da uđe i da bi samo sa njom bio. Bili smo sami i nisi terao inat Tari - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.